Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-παρασκευή-27-201778

kairos-nefoseis2Κακοκαιρία σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές και καταιγίδες στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά, περιμένουμε την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015. Τα φαινόμενα στην Πελοπόννησο, τη Δυτική Στερεά και την Ήπειρο θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 17 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 9 έως 13 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 11 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Βροχερός θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα Παρασκευή 27/2, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Παρασκευή 27/2, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ασθενής βροχή προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμεραΠαρασκευή 27/2, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με ασθενή βροχόπτωση, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

meteo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook