Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Παρασκευή 31 Οκτωβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-παρασκευή-31-172896

kairos5Βροχές ή καταιγίδες κατά περιόδους στο Ιόνιο, σε περιοχές της Πελοποννήσου και της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας, στη Θράκη και στο Αιγαίο με τοπικά έντονα φαινόμενα στα νότια και στην Κρήτη, περιμένουμε την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014.

Η θερμοκρασία, σε πτώση, θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 17 στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 12 έως 20 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Βροχερός θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα Παρασκευή 31/10, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με βροχή, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Παρασκευή 31/10, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με ασθενή βροχόπτωση, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 16 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Βροχερός θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα Παρασκευή 31/10, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook