Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Παρασκευή 6 Μαρτίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-παρασκευή-6-μ-195605

kairosΒροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά, στις Σποράδες, στην Εύβοια και στο Βόρειο Αιγαίο με τοπικά ισχυρά φαινόμενα στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη, καθώς και πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο, περιμένουμε την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα επεκταθούν στις Δυτικές Κυκλάδες και στη Δυτική Κρήτη, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Σάββατο θα επηρεάσουν και τα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα. Παράλληλα, το βράδυ οι θερμοκρασίες στην Κεντρική και κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα θα σημειώσουν σημαντική πτώση και κατά τη διάρκεια της νύχτας θα σημειωθούν χιονοπτώσεις σε πολλές περιοχές της Βόρειας χώρας με χαμηλό υψόμετρο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 8 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 2 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 12 στην Ήπειρο, από 5 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 15 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 9 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 11 έως 17 στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, αλλά στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 22 βαθμούς Κελσίου. Πάντως το βράδυ οι θερμοκρασίες στην Κεντρική και κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα θα σημειώσουν σημαντική πτώση.

Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα Παρασκευή 6/3, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Παρασκευή 6/3, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους ως 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με τοπική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα Παρασκευή 6/3, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις νότιους ανέμους ως 7 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με τοπική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook