Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-σάββατο-20-σε-126368

kairos2Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με αραιές νεφώσεις στη Βόρεια Ελλάδα οι οποίες από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν στη Μακεδονία και πιθανόν στο Βόρειο Αιγαίο τοπικές βροχές, περιμένουμε το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014. Το πρωί η ορατότητα στα δυτικά ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 29 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 16 έως 31 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 18 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα Σάββατο 20/9, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 26 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 23 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα Σάββατο 20/9, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 25 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με τοπική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 22 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Σάββατο 20/9, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 25 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook