Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Σάββατο 25 Οκτωβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-σάββατο-25-οκ-172896

kairos5Βαθμιαία βελτίωση του καιρού στη Δυτική Ελλάδα και αυξημένες νεφώσεις με βροχές στην υπόλοιπη χώρα, περιμένουμε το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν πάνω από τη θαλάσσια περιοχή του Αιγαίου ενώ χιόνια θα πέσουν στα βόρεια και κεντρικά ορεινά και πρόσκαιρα και σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα με τη μέγιστη στη Δυτική Μακεδονία να μη ξεπερνά τους 9 βαθμούς, από 9 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 13 έως 20 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 10 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 16 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στα Χανιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 22 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook