Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Σάββατο 29 Νοεμβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-σάββατο-29-νο-143014

kairos nefoseisΝεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες και κατά κανόνα ασθενείς βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά και βόρεια, λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά και άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες, ενώ οι ατμοσφαιρικές συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για ήπια μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 16 στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 20 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 10 έως 17 στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 12 έως 20 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές, αλλά στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από τα Χανιά σήμερα Σάββατο 29/11, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από ανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Σάββατο 29/11, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ρέθυμνο σήμερα Σάββατο 29/11, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

meteo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook