Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Σάββατο 31 Ιανουαρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-σάββατο-31-ια-172896

kairos5Βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας, με τοπικά πολύ ισχυρά φαινόμενα στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα και στα βορειοανατολικά νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου, πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά και πολύ θυελλώδεις νοτιάδες, περιμένουμε το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015. Μέχρι το μεσημέρι κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο μεγαλύτερο μέρος της Πελοποννήσου, ενώ μέχρι το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα και στο Βορειοανατολικό Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, από -2 έως 7 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 5 έως 12 στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 10 στην Ήπειρο, από 11 έως 14 βαθμούς στην υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα, από 12 έως 19 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 12 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά τοπικά στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για τα Χανιά σήμερα Σάββατο 31/1, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Σάββατο 31/1, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις νότιους ανέμους έντασης 7 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 15 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 7 μποφόρ

 

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για το Ρέθυμνο σήμερα Σάββατο 31/1, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 16 βαθμούς Κελσίου και θυελλώδεις νότιους ανέμους έντασης 8 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 7 μποφόρ

meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook