Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-τετάρτη-17-σε-143014

kairos nefoseis

Αστατο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους στη Θεσσαλία και τη Στερεά θα είναι ισχυρές, περιμένουμε την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014. Θα υπάρχουν πάντως και διαστήματα ηλιοφάνειας, κυρίως στο Ανατολικό Αιγαίο και τη Δυτική Ελλάδα.

Η θερμοκρασία σε πτώση, θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 19 έως 26 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 15 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 21 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Ασθενής βροχή προβλέπεται για τα Χανιά αύριο Τετάρτη 17/9, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 26 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 23 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ασθενής βροχή προβλέπεται για το Ρέθυμνο αύριο Τετάρτη 17/9, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 25 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 22 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης αύριο Τετάρτη 17/9, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 26 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

meteo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook