Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-τετάρτη-24-σε-126369

kairos3Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με παροδικές νεφώσεις, πτώση της θερμοκρασίας και εξασθένηση των βοριάδων στο Αιγαίο, περιμένουμε την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 27 στη Δυτική Ελλάδα, από 12 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 29 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 16 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 19 έως 25 βαθμούς στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τα Χανιά σήμερα Τετάρτη 24/9, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 25 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από ανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα Τετάρτη 24/9, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 26 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 22 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο, σήμερα Τετάρτη 24/9, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 26 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 22 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

meteo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook