Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-τετάρτη-3-σεπ-126369

kairos3

Την Τετάρτη 3/9 βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε αρκετές περιοχές της χώρας, με ισχυρά φαινόμενα κυρίως στη Μακεδονία, στη Θράκη καθώς επίσης στο Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο. Στις περιοχές που θα επηρεαστούν συμπεριλαμβάνεται και πάλι η Θεσσαλονίκη, ενώ στην Αττική ενδέχεται να εκδηλωθούν παροδικές καταιγίδες κατά τις πρωινές κυρίως ώρες.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία ο καιρός θα διατηρηθεί άστατος έως τουλάχιστον τις αρχές της νέας εβδομάδας, με αυξομοιώσεις ως προς την έκταση και ένταση των φαινομένων.

Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στα Χανιά σήμερα Τετάρτη 3/9, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 28 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ρέθυμνο σήμερα Τετάρτη 3/9, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 30 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Τετάρτη 3/9, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 30 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχοπτώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

meteo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook