Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Τετάρτη 30 Ιουλίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-τετάρτη-30-ιο-60844

kairos aithriosΗλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές και τοπικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, περιμένουμε   σήμερα  Τετάρτη 30/7,

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 20 έως 35 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 19 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τα Χανιά σήμερα  Τετάρτη 30/7,με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα  σήμερα  Τετάρτη 30/7,με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 28 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης  σήμερα  Τετάρτη 30/7,,με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 29 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook