Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Τετάρτη 4 Μαρτίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-τετάρτη-4-μαρ-201778

kairos-nefoseis2Λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά από τα δυτικά θα αυξηθούν, δίνοντας από αργά το απόγευμα βροχές κυρίως στο Βόρειο Ιόνιο, στη Δυτική Στερεά, στην Ήπειρο και σε τμήματα της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και χιονοπτώσεις στα ορεινά, περιμένουμε την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015. Σποραδικές καταιγίδες είναι πιθανό να εκδηλωθούν στα βορειοδυτικά, ενώ τη νύχτα προς Πάμπτη οι χιονοπτώσεις στη Δυτική Μακεδονία θα επηρεάσουν και περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 11 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 2 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 17 στην Ήπειρο, από 7 έως 19 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 6 έως 17 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 8 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 10 έως 18 στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στα Χανιά σήμερα Τετάρτη 4/3, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους ανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από ανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Τετάρτη 4/3, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ρέθυμνο σήμερα Τετάρτη 4/3, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook