Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Τρίτη 21 Οκτωβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-τρίτη-21-οκτω-100379

kairosΗλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις, άνοδο της θερμοκρασίας και εξασθένηση των βοριάδων στο Αιγαίο, περιμένουμε την Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014. Το πρωί στα ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 9 έως 25 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 25 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 12 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 10 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για τα Χανιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ηράκλειο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 19 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για το Ρέθυμνο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 19 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Πηγή: meteo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook