Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-τρίτη-23-σεπτ-64185

kairos moyntosΝεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας με βροχές ή καταιγίδες στα βόρεια και στο βορειοανατολικό Αιγαίο, κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας στη Βόρεια Ελλάδα και επικράτηση πολύ ενισχυμένων βοριάδων στο Αιγαίο, περιμένουμε την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014. Τις μεσημεριανές ώρες βροχές ή καταιγίδες μικρής διάρκειας ενδέχεται να εκδηλωθούν σε ορεινά κυρίως τμήματα της Κεντρικής Ελλάδας, ενώ το βράδυ οι βροχές θα περιοριστούν στα Ανατολικά νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά σταδιακά στη Δυτική Μακεδονία θα σημειώσει κατακόρυφη πτώση, από 18 έως 28 στη Δυτική Ελλάδα, από 18 έως 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 22 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 35 βαθμούς.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τα Χανιά  σήμερα Τρίτη 23/9, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 34 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 28 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ρέθυμνο σήμερα Τρίτη 23/9, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με τοπική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Συννεφιά προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Τρίτη 23/9, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 35 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook