«Ο πατέρας μου ο πορνογράφος: Πώς η ταινία «Βαθύ Λαρύγγι» άλλαξε την παιδική μου ηλικία»

ο-πατέρας-μου-ο-πορνογράφος-πώς-η-ταιν-178096

deep660_0Η Κριστίν Μπατίστα ήταν 4 ετών το 1974, όταν ο πατέρας της Αντονι Μπατίστα παραπέμφθηκε σε δίκη από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση επειδή διένειμε τη διάσημη ταινία πορνό «Το βαθύ λαρύγγι».

Αυτή η εξέλιξη σημάδεψε για πάντα την τύχη της οικογένειας Μπατίστα. Η μητέρα της, Φράνσις Μπατίστα, έπεσε σε κατάθλιψη και έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

deep01Λιγότερο από 40 χρόνια αφότου η ταινία «Το βαθύ λαρύγγι» έφτασε στις οθόνες μας, προκαλώντας μια τεράστια σεξουαλική επανάσταση, τα ερωτήματα για την ηθική της πορνογραφίας και την επιρροή που έχουν στην κοινωνία συνεχίζουν να απασχολούν.

Η Κριστίν Μπατίστα, παρά το ταραγμένο παρελθόν της οικογένειας, έζησε μια τρομερά φυσιολογική ζωή. Αφήνοντας, ωστόσο, το παρελθόν της οικογένειας πίσω της, καιγόταν από περιέργεια να καταλάβει την ιστορία της. Γιατί η ομοσπονδιακή κυβέρνηση πολέμησε τόσο λυσσαλέα την υπόθεση;

deep1_0Και γιατί ο πατέρας της αναμείχθηκε στη διανομή αυτής της ταινίας με τόσο πάθος; Η επιρροή της πορνογραφικής αυτής ιστορίας έκανε την Κριστίν έναν καλύτερο άνθρωπο; Από τότε, αποστολή της Κριστίν ήταν να απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα και να συμφιλιώσει τη δραματική ιστορία της οικογένειάς της με τη δική της, ως συζύγου και μητέρας.

deep2_0

deep4Στο βιβλίο της «Η κόρη του πορνογράφου» περιγράφει τα γεγονότα που έκαναν την πορνογραφική ταινία «Το βαθύ λαρύγγι» τόσο δημοφιλή.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook