Ο Σκουλάκης στον SUPER FM 89.6 | Ακούστε εδώ τη συνέντευξη

ο-σκουλάκης-στον-super-fm-89-6-ακούστε-εδώ-τη-συν-138962

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ νυν και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης βρέθηκε το πρωί στο στούντιο του Super fm 89.6 και έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Δημήτρη Παππά.

Ο κ. Σκουλάκης επιχείρησε να απαντήσει και σε ερωτήσεις που έθεσε πλήθος ακροατών, για προβλήματα του δήμου των Χανίων , δήλωσε αντιμνημονιακός καθώς όπως είπε δεν υπέγραψε καμιά μνημονιακή απόφαση. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά πως αν βρεθέι κάποιος που να αποδείξει πως πήρε έστω και μια μνημονιακή απόφαση τότε θα παραιτηθεί από υποψήφιος δήμαρχος.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣε ερώτηση αν είναι ΠΑΣΟΚ ο κ. Σκουλάκης απάντησε πως είναι δήμαρχος  Χανίων και ότι δεν έκρυψε ποτέ την κομματική του προέλευση.

Χαρακτήρισε τον Καλλικράτη ως άσκηση επί χάρτου με πολλά προβλήματα, που έπρεπε να αντιμετωπιστούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ακούστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη:

zarpa.gr

 

2 thoughts on “Ο Σκουλάκης στον SUPER FM 89.6 | Ακούστε εδώ τη συνέντευξη

  1. Εκεί γύρω στο 35ο λεπτό και το 42ο λέει ο «δήμαρχος όλων των Χανιωτών» οτι πρσολήψεις δεν γίνονται μέχρι το 2016.Και οι ορισμένου χρόνου συμβασιούχοι που καλύπτουν πάγιες ανάγκες και οι οποίοι πολλές φορές απασχολύνται σε διαφορετικό αντικείμενο απο οτι εκείνο που δηλώνει η σύμβαση εργασία τους,τι είναι?!Είπαμε, να μας κοροϊδεύουν, αλλά όχι και μπρος τη μούρη μας!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook