Παραλίγο να σκοτωθούν μεταξύ τους σε βάφτιση στην Κίσσαμο

παραλίγο-να-σκοτωθούν-μεταξύ-τους-σε-β-150676

nosokomeioΑπό το γλέντι της βάφτισης στα επείγοντα του νοσοκομείου Χανίων, κατέληξε τα ξημερώματα της Κυριακής, το σόι του νεοφώτιστου μωρού, μετά από «αδέσποτη» σφαίρα που τραυμάτισε δύο άτομα. Μάλιστα, όπως μετέφεραν στο zarpa.gr, μάρτυρες του περιστατικού, η «μαζική απόβαση» της οικογένειας με ασθενοφόρα και Ι.Χ., προκάλεσε τεράστια αναστάτωση στο τμήμα επειγόντων και χρειάστηκε να κληθεί η αστυνομία για να επιβληθεί η τάξη.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpa.gr, το περιστατικό συνέβη σε βάφτιση σε χωριό του πρώην Δήμου Ινναχωρίου, όπου το γλέντι είχε «ανάψει» για τα καλά και σφαίρα είτε από μπαλωθιά είτε από όπλο που εκπυρσοκρότησε, αφού διαπέρασε το πόδι νεαρού συγγενή, «καρφώθηκε» στο πόδι δεύτερου συγγενή. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου και στη συνέχεια με ασθενοφόρο στα Χανιά.

Μαζί τους όμως «κατέφτασαν» και πολλοί συγγενείς, οι οποίοι έκαναν «άνω – κάτω» γιατρούς και προσωπικό του τμήματος επειγόντων περιστατικών που έτσι κι αλλιώς εκείνη την ώρα έκαναν «αγώνα δρόμου» για να εξυπηρετήσουν τα δεκάδες περιστατικά.

Παρευρισκόμενοι, χαρακτηριστικά μετέφεραν στο zarpa.gr, ότι ούτε ο υπάλληλος security κατάφερε να ηρεμήσει τους συγγενείς που φώναζαν ενώ οι γυναίκες ήταν σε κατάσταση σοκ. Γρήγορα έφτασε η Αστυνομία, με δύο περιπολικά και ξεκίνησε την προανάκριση για το συμβάν, η οποία συνεχίζεται.

Στο πλαίσιο του αυτοφώρου, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του καταστήματος όπου γινόταν το γλέντι.

zarpa.gr

One thought on “Παραλίγο να σκοτωθούν μεταξύ τους σε βάφτιση στην Κίσσαμο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook