Παραμένει στη φυλακή ο Στάθης Μπούκουρας

παραμένει-στη-φυλακή-ο-στάθης-μπούκου-119548

boukouras-astynomia1Στις φυλακές Ναυπλίου παραμένει για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Μπούκουρας παρά την αντίθετη πρόταση δύο εισαγγελικών λειτουργών για αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με περιοριστικούς όρους.

Με δύο βουλεύματα το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε την αίτηση του βουλευτή για αποφυλάκιση και παρέτεινε την προσωρινή του κράτηση για ακόμη έξι μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας Αικατερίνη Ψύρη είχε εισηγηθεί να γίνει τυπικά και ουσιαστικά δεκτή η αίτησή του για αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης με την καταβολή χρηματικής εγγύησης 20.000 ευρώ και τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Παράλληλα η εισαγγελέας κ.Στεφανάτου με αφορμή τη συμπλήρωση έξι μηνών κράτησης του ανεξάρτητου βουλευτή στις φυλακές, είχε προτείνει την αποφυλάκισή του με χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ και τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Ωστόσο, το δικαστικό συμβούλιο που έχει και τον τελευταίο λόγο έκρινε πως ο Στάθης Μπούκουρας πρέπει να παραμείνει στη φυλακή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook