Πλατανιάς | Η αποστολή για «αστεράτη» νίκη

πλατανιάς-η-αποστολή-για-αστεράτη-ν-172410

goundoulakisΟ Φανούρης Γουνδουλάκης λόγω ενοχλήσεων στα πλευρά, τις οποίες είχε από το παιχνίδι με τον Εθνικό Σερρών, αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Σε 19 παίκτες υπολογίζει ο Γιάννης Χριστόπουλος, με τον Γουόλτερ Φιγκέιρα να βρίσκεται για πρώτη φορά σε αποστολή για αγώνα πρωταθλήματος.

Καλό είναι να σημειωθεί ότι ο Γουνδουλάκης προκειμένου να μπορέσει να παίξει την περασμένη Τετάρτη, αυτό συνέβη αφού υποβλήθηκε σε ένεση από τον γιατρό του Πλατανιά, Γιάννη Σφυράκη.

Για άλλο ένα παιχνίδι, τέλος, έμειναν εκτός οι Ζουμπουλάκης, Μπεριάν και Περιστερίδης, από την άλλη βρίσκονται κανονικά στην αποστολή ο Αγκιλέρα και ο Τζιλβάν ενώ ούτε σε αυτό το παιχνίδι κρίθηκε έτοιμος να υπολογίζεται ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Πλατανιάς είναι η εξής:

Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στην αποστολή του Πλατανιά Χανίων για τον αυριανό (16.00) εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014 – 2015.

Ειδικότερα, μετά τη σημερινή απογευματινή προπόνηση στο Μάλεμε (στη διάρκεια της οποίας ο Γουνδουλάκης συνέχισε, όπως και τις δύο προηγούμενες ημέρες, να νιώθει μικροενοχλήσεις στα πλευρά) ο Γιάννης Χριστόπουλος επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές: Αγκιλέρα, Αποστολόπουλο, Δημήτρη, Ιτούα, Κοκκαλά, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μενδρινό, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Ναζλίδη, Νέπλιακ, Ολιμπά, Σέχου, Τέτε, Τζίλβαν, Τόρες, Τσουράκη, Φιγκέιρα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook