Ποδαρικό στο 2015 θα κάνει η τρόικα

ποδαρικό-στο-2015-θα-κάνει-η-τρόικα-187595

troika (1)Στις αρχές του νέου έτους αναμένεται στην Αθήνα το κλιμάκιο των εκπροσώπων των δανειστών όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης μετά τη συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με τον πρωθυπουργό.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν όλα τα θέματα για την πορεία της οικονομίας, όπως ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, ενώ ερωτηθείς σχετικά με το δημοσιονομικό κενό, απάντησε ότι κλείνει.

Στο επίκεντρο και οι μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο

Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη σύσκεψη με τον πρωθυπουργό, όπου συζητήθηκαν οι μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο.

Εξερχόμενος, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης είπε πως δεν συζητήθηκε θέμα απολύσεων και ότι υπάρχουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις και χρονοδιαγράμματα που θα τηρηθούν. 

Για το νομοσχέδιο για την αξιολόγηση και για κάποιες παρεμβάσεις εσωτερικές στην αγορά εργασίας στο δημόσιο, σημείωσε ότι θα έρθουν σε δημόσια διαβούλευση πριν τα Χριστούγεννα και επισήμανε επ’ αυτού ότι έχει καλέσει σε δημόσια διαβούλευση την ΑΔΕΔΥ, η οποία δεν έχει ανταποκριθεί.

Σκρέκας: Συνεχίζεται η μάχη για μείωση ανεργίας

«Η μάχη της κυβέρνησης για να επιταχύνουμε την ανάπτυξη, να μειώσουμε τις τιμές και να μειώσουμε την ανεργία συνεχίζεται σκληρά».

Αυτό δήλωσε από τη δική του πλευρά ο Κώστας Σκρέκας, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, έπειτα από σύσκεψη της ηγεσίας του υπουργείου Ανάπτυξης με τον Αντώνη Σαμαρά.

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook