Πολλές ορμόνες: Δάκρυσε on air η Ελένη Μενεγάκη για τον ερχομό του μωρού της Ελιάνας Χρυσικοπούλου… | Video

πολλές-ορμόνες-δάκρυσε-on-air-η-ελένη-μενεγ-221245

menegaki-elianaΔεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της στον «αέρα» της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη για το μωράκι που έφερε στον κόσμο η συνεργάτιδά της Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Η δημοσιογράφος μεταφέρθηκε χθες στο μαιευτήριο και μετά από 12 ώρες έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 3 κιλών και 400 γραμμαρίων!

Όμως ακόμα και σήμερα δεν έλειψε από την εκπομπή, καθώς η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της συνδέθηκαν το μεσημέρι ζωντανά με το μαιευτήριο «Ρέα» προκειμένου να στείλουν τις ευχές τους στην Ελιάνα και το σύζυγό της, Νικόλα Φαράκλα.

Η Ελιάνα δεν έκρυψε την χαρά της αλλά και την συγκίνηση της, ενώ δεν έβρισκε τις κατάλληλες λέξεις, πράγμα σπάνιο για εκείνη, για να περιγράψει τα συναισθήματα της.

Ωστόσο, ούτε και η Ελένη Μενεγάκη μπόρεσε να συγκρατήσει την συγκίνηση της, «Καταρχήν μας λείπεις αλλά χαιρόμαστε πάρα πολύ για σένα και θα κλάψω και εγώ τώρα. Έχουν κι άλλοι ορμόνες εδώ μέσα! Είμαστε πολλές οι γυναίκες!» όπως χαρακτηριστικά είπε η παρουσιάστρια, η οποία έχει μπει στην τελική ευθεία για το τοκετό και σε λίγο καιρό θα κρατάει και αυτή στην αγκαλιά της το τέταρτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook