Πολύ λαρτζ ο Ντράγκι… Δώρο ipad δίνει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στην καλύτερη selfie με το νέο 10ευρω!

πολύ-λαρτζ-ο-ντράγκι-δώρο-ipad-δίνει-η-ευρ-178370

selfie10euroΕναν πρωτότυπο διαγωνισμό, με έπαθλο πέντε iPad, διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) αξιοποιώντας τη μανία των τελευταίων μηνών: τα selfies.

Η ΕΚΤ, όπως αναφέρει «το Βήμα» καλεί τους χρήστες του Twitter και του Instagram να τραβήξουν μια φωτογραφία τους κρατώντας το νέο χαρτονόμισμα των 10 ευρώ που κυκλοφόρησε στις 23 Σεπτεμβρίου, να αναρτήσουν τη φωτογραφία με το hashtag #mynew10 και να διεκδικήσουν ένα από τα πέντε τάμπλετ της Apple.

Ο διαγωνισμός, με τίτλο «Selfie με το νέο τραπεζογραμμάτιο των 10 ευρώ», άρχισε στις 23 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της 30ης Νοεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον ειδικό ιστότοπο της ΕΚΤ http://www.nea-trapezogrammatia-euro.eu.

Οπως αναφέρεται στους όρους του διαγωνισμού, ο συμμετέχων προβαίνει στη λήψη φωτογραφίας που απεικονίζει μόνο τον εαυτό του (selfie) με το νέο τραπεζογραμμάτιο των 10 ευρώ, αναρτά τη selfie σε λογαριασμό Twitter ή Instagram με την ένδειξη «#mynew10» (η selfie πρέπει να είναι άμεσα ενσωματωμένη στο tweet ή στο μήνυμα και να μην επισυνάπτεται ως σύνδεσμος) και συμπληρώνει τη φόρμα συμμετοχής στον παραπάνω ιστότοπο.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook