Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση Βενιζέλου – Παπανδρέου

πραγματοποιήθηκε-η-συνάντηση-βενιζέ-186033

papandreou-venizelosΟλοκληρώθηκε το τετ α τετ του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στο υπουργείο Εξωτερικών.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε μετά από περίπου 1 ώρα και 50 λεπτά. Ο κύριος Παπανδρέου αποχώρησε χωρίς να κάνει κάποια δήλωση, ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου «πώς πήγαμε, πρόεδρε;», δεν απάντησε.

Από την πλευρά του, ο κ. Βενιζέλος είπε πως ενημέρωσε τον πρώην πρωθυπουργό για εθνικά και οικονομικά θέματα, αλλά και για την παράταξη. Χαρακτήρισε την κουβέντα που είχαν οι δυο τους πολύ φιλική και με θετικό πρόσημο. Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε στους δημοσιογράφους πως ο κ. Παπανδρέου έχει κάποιες ιδέες «τις οποίες θα ακούσουμε».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν το όνομα του κ. Παπανδρέου θα βρίσκεται στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος απάντησε: «Τι υποψήφιος; Εκλογές θα έχουμε το 2016».

Ο κ.Βενιζέλος το απόγευμα θα βρεθεί στο Κάραβελ σε εκδήλωση της Δημοκρατικής Παράταξης και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να μιλήσει για Τρόικα και την πορεία της Οικονομίας.

 

Πηγή: iefimerida.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook