Πρόεδρος… και οπαδός: Στα Χανιά με την ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης | Photo

πρόεδρος-και-οπαδός-στα-χανιά-με-την-179113

melissanidis-palazzoΚοντά στην ομάδα για ακόμη μια φορά ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ που παρά την τρομερή κακοκαιρία και το βαρύ του πρόγραμμα, ταξίδεψε στα Χανιά και παρακολούθησε το Α.Ο. Χανιά – ΑΕΚ, στο Δημοτικό Γήπεδο των Περιβολίων.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βλέπουμε ότι ουσιαστικά τηρεί την υπόσχεση που είχε δώσει στην αρχή της χρονιάς δείχνοντας έμπρακτη στήριξη στην ομάδα και βέβαια, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλάθλους της ΑΕΚ στα Χανιά να τον  δουν από κοντά.

Χθες το μεσημέρι, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε την ευκαρία να απολαύσει το φθινοπωρινό σκηνικό στο Ενετικό Λιμάνι όπου, συνοδευόμενος από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, γευμάτισε με τον ναυτιλιακό πράκτορα του ομίλου στην Κρήτη Γιάννη Γελασάκη και την παλιά του φίλη και δημοσιογράφο των Χανίων Ευτυχία Πενταράκη και στενούς του συνεργάτες.

mpagevits-palazzo

PA240011

Εκεί, μαζί με την θέα του Φάρου, απήλαυσε εκλεκτά θαλασσινά και φρέσκο ψάρι στο Παλάτσο Αλ Μάρε και στην συνέχεια αναχώρησε για το γήπεδο, αισιόδοξος για την έκβαση του  αγώνα και την πορεία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα.

aek-chania

Νωρίτερα, κάτω από τον σύνδεσμο της Ένωσης, στην οδό Αποκορώνου, είχε στηθεί γιορτή για την υποδοχή της ομάδας στα Χανιά.

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook