Ρόμπες… Σε όλη την Ελλάδα ακούστηκαν σειρήνες εκτός από τα… Χανιά

ρόμπες-σε-όλη-την-ελλάδα-ακούστηκαν-σ-3103

antipereiferia chanionΠάλι θα γίνουμε θέμα στα πανελλαδικά μέσα ενημέρωσης, διότι στα Χανιά σειρήνες δεν ήχησαν… Όπως σημειώνουν πολλά ηλεκτρονικά μέσα, ολοκληρώθηκε η άσκηση «Παρμενίων 2014» στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, εκτός από τα Χανιά, καθώς, οι κάτοικοι δεν άκουσαν σχεδόν… τίποτα.

Παρά το γεγονός ότι είχαν ενημερωθεί για τις σειρήνες και τις ασκήσεις από το πρωί της Τετάρτης, οι Χανιώτες δεν κατάλαβαν και πολλά, καθώς, οι περισσότερες σειρήνες συναγερμού Πολιτικής  Άμυνας ήταν χαλασμένες.

seirinesΑπό τις σειρήνες που υπάρχουν σε σημεία της πόλης, οι περισσότερες παρουσίασαν πρόβλημα. Οι Χανιώτες  που είχαν ενημερωθεί για την άσκηση, δεν άκουσαν τίποτα.

Μόνο όσοι βρίσκονταν στα Δικαστήρια και στα οικοδομικά τετράγωνα γύρω από την Αντιπεριφέρεια άκουσαν τον συναγερμό καθώς η μοναδική σειρήνα που ήχησε ήταν αυτή του Μεγάρου της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Αντίθετα, απόλυτη σιωπή επικράτησε στις άλλες περιοχές, με τις τρεις σειρήνες  σε ΟΤΕ, Εργατικό Κέντρο και Χαλέπα να σωπαίνουν.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook