«Σήμερα θα πεθάνετε όλοι!» | Τι φώναζε ο άνδρας που προκάλεσε το μακελειό

σήμερα-θα-πεθάνετε-όλοι-τι-φώναζε-ο-186465

MIKROLIMANOΑποφασισμένος να σκοτώσει ήταν ο άνδρας που προκάλεσε το μακελειό στο νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο, το οποίο «γάζωσε» με καλάσνικοφ (δείτε εδώ).

«Σήμερα θα πεθάνετε όλοι», είπε πριν αρχίσει να πυροβολεί, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ο δράστης, που σύμφωνα με την αστυνομία είναι σεσημασμένος αλλοδαπός κακοποιός και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

«Ξαφνικά είδαμε έναν άνθρωπο να κρατάει αυτόματο», είπαν τρέμοντας οι θαμώνες. Οταν κάποιος τον ρώτησε αν είναι εργαζόμενος, προκειμένου να του δώσει παραγγελία, ο άνδρας του απάντησε «Σήμερα θα πεθάνετε όλοι» και πριν προλάβουν να συνειδητοποιήσουν οι υπόλοιποι τι γινόταν, εκείνος άρχισε να πυροβολεί, τραυματίζοντας 11 άτομα, από τα οποία οι τρεις είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Αφού έσπασε η τζαμαρία του νυχτερινού καταστήματος, ο κόσμος άρχισε να ουρλιάζει και έπεσαν στο έδαφος και ακολούθησε πανικός, ενώ ο δράστης μπήκε στον προθάλαμο.

«Η κόρη μου είναι σοκαρισμένη», είπε η μητέρα ενός εκ των θαμώνων, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Πυροβολούσε παντού, όλα τα παιδιά είχαν πέσει κάτω. Η κόρη μου είχε μείνει ακίνητη όρθια και οι φίλοι της της φώναζαν να πέσει κάτω. Από τα αίματα που ήταν κάτω και τα γυαλιά, τα παιδιά δεν μπορούσαν να περπατήσουν για να φύγουν».

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook