Σήμερα στα Χανιά η 12η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών | Δείτε το πρόγραμμα

σήμερα-στα-χανιά-η-12η-λαμπαδηδρομία-εθε-169968

floga1Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Άγιος Ιωάννης» συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών, συμμετάσχει και φέτος στη 12η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.

Η φλόγα θα βρεθεί την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014 στα Χανιά στην Πλατεία Σοφοκλή Βενιζέλου (Δημοτική Αγορά) και ώρα 19:30. Όλοι μαζί θα μεταφέρουμε την φλόγα της αιμοδοσίας μέσω των οδών Χατζημιχάλη Γιάνναρη και Χάληδων στο Γιαλί Τζαμισί στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων όπου θα την παραλάβει ο σύλλογος αλιέων Νομού Χανίων για να κάνει την περιφορά  στο παλιό λιμάνι και στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί η αφή της φλόγας σε μια εκδήλωση που θα συμμετέχει ο Ανδρέας Μανωλαράκης και το συγκρότημά του και θα χορέψουν ο Χορευτικός Όμιλος Χανίων «Ψηλορείτης» και ο Παραδοσιακός Σύλλογος «Σταυραετοί» και το Χανιώτικο Μουσικοχορευτικό εργαστήρι «Ζάλος».

Σας καλούμε λοιπόν να βρεθείτε μαζί μας την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 19:30 στην Πλατεία Σοφοκλή Βενιζέλου (Δημοτική Αγορά) και να συμμετέχετε στη λαμπαδηδρομία, ώστε να λάμψει και φέτος δυνατά η φλόγα της εθελοντικής αιμοδοσίας και να γίνει ο φάρος που θα μας οδηγήσει σε μια κοινωνία αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τον συνάνθρωπό μας.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook