Σε απεργιακούς ρυθμούς σήμερα και τα Χανιά

σε-απεργιακούς-ρυθμούς-σήμερα-και-τα-χ-15445

apergiaΓενική απεργία και κινητοποιήσεις ενάντια στις ασκούμενες Κυβερνητικές πολιτικές σήμερα και στα Χανιά με δύο προγραμματισμένες συγκεντρώσεις στην Πλατεία Αγοράς και στα Νέα Καταστήματα.

Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, η ΕΛΜΕ Χανίων, το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο, απευθύνουν κάλεσμα για συμμετοχή στην σημερινή απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς, στις 10:30.

Βασικοί λόγοι αντίδρασης, οι προωθούμενες απολύσεις στο δημόσιο, οι διαθεσιμότητες και η αξιολόγηση στο χώρο της Παιδείας, η ψήφιση του άρθρου για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, η απελευθέρωση της λειτουργίας των καταστημάτων, η γιγάντωση του ποσοστού της ανεργίας και η κατάργηση των κοινωνικών πόρων των ταμείων.

Με προσωπικό ασφαλείας το Νοσοκομείο

Στο «χορό» των κινητοποιήσεων και οι γιατροί και εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Χανίων που συμμετέχουν στην απεργία και έχουν ανακοινώσει συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

Το ΠΑΜΕ

Νωρίτερα, το ΠΑΜΕ και τα Εργατικά Σωματεία, οργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Νέων Καταστημάτων, στις 10 το πρωί.  Κάλεσμα για συμμετοχή, έχει απευθύνει και η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων νομού Χανίων που στην σχετική ανακοίνωση, αναφέρει:

«Όλοι μαζί, σε κοινή δράση και συμμαχία με τους εργάτες, τους αυτοαπασχολούμενους των πόλεων, τις γυναίκες και την νεολαία των λαϊκών οικογενειών να βροντοφωνάξουμε ότι δεν πάει άλλο. Να αντισταθούμε στη βαρβαρότητα και να ανοίξει ο δρόμος της αντεπίθεσης και ανατροπής αυτής της πολιτικής, ώστε να υπάρξει ανάπτυξη προς όφελος των λαϊκών στρωμάτων με τον λαό ιδιοκτήτη του πλούτου που παράγει.»

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook