Σκληρή επίθεση του Γιώργου Αρχοντάκη στον Διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων

σκληρή-επίθεση-του-γιώργου-αρχοντάκη-139565

arxontakis giorgos11Σε ξεσηκωμό καλεί τους Χανιώτες ο Πρόεδρος της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Χανίων Γιώργος Αρχοντάκης, ο οποίος, μιλώντας στο zarpa.gr, έκανε λόγο για μεθοδεύσεις αποδυνάμωσης του Νοσοκομείου Χανίων εις όφελος του ΠΑΓΝΗ.

Μεγάλες διαστάσεις φαίνεται να παίρνει το θέμα της μετακίνησης του μοναδικού παιδοχειρούργου από το νοσοκομείο Χανίων στο ΠΑΓΝΗ, καθώς πρόκειται για μία τουλάχιστον άστοχη κίνηση που αφήνει έναν ολόκληρο νομό χωρίς τη συγκεκριμένη ειδικότητα (δείτε εδώ).   

Ο κ. Αρχοντάκης κατήγγειλε τον Διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων Χαράλαμπο Δουλγεράκη, για συμπαιγνία με τον Διοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Αντώνη Γρηγοράκη. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, «ενημερώθηκα για την αιφνίδια μετακίνηση του γιατρού την οποία δικαιολόγησε (ο κ. Δουλγεράκης) με ψέμματα λέγοντας πως ο παιδοχειρουργός δεν ήταν εκπαιδευμένος και θα έπρεπε να πάει έναν χρόνο στο ΠΑΓΝΗ για να εκπαιδευτεί».

Τέλος, ο Γιώργος Αρχοντάκης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς όπως είπε,  «η έλλειψη γιατρών θα μετατρέψει το Νοσοκομείο Χανίων σε Κέντρο Υγείας». Κάλεσε δε τους Χανιώτες «να ξεσηκωθούν και να πάψουν να είναι απαθείς θεατές των δυσμενών αυτών εξελίξεων».

zarpa.gr

One thought on “Σκληρή επίθεση του Γιώργου Αρχοντάκη στον Διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων

  1. Έτσι είναι, συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο, αν αναλογιστεί κανείς πως έχει καταντήσει το νοσοκομείο χανίων από έλλειψη προσωπικού και ειδικοτήτων, άσε τα απογευματινά που η ταρίφα είναι 40 ευρώ για εξέταση και πολλές δεν τις κάνει γιατρός το πρωί αλλά το απόγευμα μόνο (ο ίδιος γιατρός) με συνέπεια να αναγκάζεσαι να πηγαίνεις στις έξω ιδιωτικές κλινικές για τα πάντα πλέον , έλεος και ντροπή για όλου σας που διαχειρίζεστε την υγεία του τόπου μ’αυτό τον κάκιστο τρόπο για συμφέροντα σας, είστε ξεφτίλες και βέβαια θα πρέπει να ξεσηκωθούν τα χανιά !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook