Σκουλάκης – Τσαπάκος «Μαζί για τον Δήμο μας»

σκουλάκης-τσαπάκος-μαζί-για-τον-δήμ-137060

skoulakis-tsapakosΣτο πλευρό του Μανώλη Σκουλάκη χθες ο Γιώργος Τσαπάκος στην πρωινή τους βόλτα στα νέα καταστήματα όπου κάθισαν για καφέ και κουβέντα, όπως ανακοινώθηκε, με νέους από όλες τις περιοχές του Δήμου Χανίων.

«Ο Μ. Σκουλάκης άκουσε τους προβληματισμούς αλλά και τις προτάσεις των νέων για το πώς θέλουν και οραματίζονται τον τόπο τους. Θέματα όπως ο αθλητισμός, ο πολιτισμός, η απασχόληση και οι ελεύθεροι χώροι τέθηκαν από τους νέους στο επίκεντρο της συζήτησης δείχνοντας ότι οι νέοι δεν είναι καθόλου αδιάφοροι για τα τοπικά πράγματα» αναφέρει η σχετική ενημέρωση ενώ όπως σημειώνεται, ο Δήμαρχος κάλεσε τους νέους «να συμμετέχουν ενεργά στις προσεχείς δημοτικές εκλογές» καθώς «η τοπική αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από το «ανήσυχο» και δημιουργικό πνεύμα των νέων»».

Δίπλα στο Δήμαρχο, ο πρώην επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο ΔΣ του Δήμου Χανίων, Γιώργος Τσαπάκος, ο οποίος έχει πλέον προσχωρήσει στον συνδυασμό του Δημάρχου και -όπως φαίνεται στις σχετικές φωτογραφίες- αναδεικνύεται σε στέλεχος «πρώτης γραμμής» στον αγώνα της επανεκλογής του.

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook