Σούπερ ταλέντο από τη Σερβία για τον Πλατανιά

σούπερ-ταλέντο-από-τη-σερβία-για-τον-πλ-164902

MILUNOVICΈνας από τους πλέον ταλαντούχους νέους Σέρβους ποδοσφαιριστές θα αγωνίζεται, πλέον, στον Πλατανιά Χανίων!

Ο λόγος για τον 21χρονο (γεννηθείς στις 21/12/1992) μεσοεπιθετικό Λούκα Μιλούνοβιτς (Luka Milunovic), ο οποίος από τον Ιανουάριο του 2012 αγωνιζόταν με επιτυχία στον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου, έχοντας συνολικά -σε εγχώριες και ευρωπαϊκές (Europa League) διοργανώσεις- 61 συμμετοχές, 14 γκολ και 6 ασίστ.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής με την Εθνική Ελπίδων της Σερβίας βρέθηκε στα γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας, διάρκειας τριών ετών, παρουσία του α” αντιπροέδρου Μανώλη Μαθιουλάκη (φωτογραφία) εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή του στην ομάδα μας.

Ο Λούκα Μιλούνοβιτς αγωνίζεται στις πτέρυγες. Έχει ύψος 1,78 μ. και στον Πλατανιά θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 11.

Ο ταλαντούχος Σέρβος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Μπέογκραντ, την περίοδο 2010 – 2011.

Την περίοδο 2011 – 2012 αγωνίστηκε για έξι μήνες στη βελγική Ζούλτε Βάρεγκεμ, ενώ τον Ιανουάριο του 2012 επέστρεψε στην πατρίδα του, φορώντας τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα έως και το καλοκαίρι της φετινής χρονιάς, δείχνοντας το πλούσιο ταλέντο του.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Λούκα Μιλούνοβιτς, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από τη μεταγραφή του στην ομάδα μας.

Όπως είπε, «τον τελευταίο μήνα υπήρχε μια προσπάθεια να έρθω στον Πλατανιά. Μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας και διαπίστωσα ότι ο Πλατανιάς είναι ένα καλά οργανωμένο σωματείο, που σχεδιάζει με προσεκτικά βήματα το μέλλον του. Το σκέφθηκα αρκετά, αλλά τώρα είμαι εδώ, πήρα την απόφασή μου, υπέγραψα το συμβόλαιό μου και το μόνο που σκέφτομαι πια είναι να αγωνιστώ, για να καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Στόχος μου είναι, επίσης, να δουλέψω σκληρά για να καταφέρω να βελτιωθώ ως ποδοσφαιριστής και ελπίζω ότι θα έχω μια καλή χρονιά, που θα είναι ένα σημαντικό γεγονός για την καριέρα μου».

 

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook