Σταύρος Θεοδωράκης: «Πάμε να πάρουμε την Κρήτη»

σταύρος-θεοδωράκης-πάμε-να-πάρουμε-τ-159539

stavros_theodorakis_Ωραία “μόδα” που έρχεται να αλλάξει τη χώρα, τη ζωή μας και το πολιτικό σύστημα, χαρακτήρισε το “Ποτάμι” ο Σταύρος Θεοδωράκης, από την Κρήτη όπου βρέθηκε για μια ακόμα φορά για να συμμετάσχει στα “Υακίνθεια”.

Σε συνέντευξή του στο Cretalive δηλώνει αισιόδοξος για την πορεία του “Ποταμιού” επικαλούμενος τις μέχρι σήμερα ενδείξεις και δημοσκοπήσεις, αποκαλύπτει πως θα γίνει η επιλογή των υποψηφίων βουλευτών, ξεκαθαρίζοντας ότι θα δεν θα αφήσει τίποτα στην τύχη και θέτει υψηλούς στόχους για την μεγαλόνησο. Χαρακτηρίζει τη γενέτειρά του το προπύργιο του κόμματός του, στην μάχη των εθνικών εκλογών επισημαίνοντας ότι “δεν πάμε να πάρουμε 10 και 15%. Πάμε να πάρουμε την Κρήτη”.

Επίσης, επαναλαμβάνει ότι δεν θα συνεργαστεί με κανέναν πριν τις εθνικές εκλογές, και ξεκαθαρίζει ότι το κόμμα του δεν ανήκει στην κεντροαριστερά. “Μερικές λέξεις έχουν λερωθεί. Ποια είναι η κεντροαριστερά; Δηλαδή, ένας υπουργός του Σαμαρά σήμερα που συναλλάσσεται με ακροδεξιούς είναι κεντροαριστερός ή γίνεται όταν φεύγει από την Κυβέρνηση και αφήνει τη λιμουζίνα του;”.

Πηγή: cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook