Στα νοσοκομεία Χανίων και Ρεθύμνου οι τρείς τραυματίες του αιματηρού επεισοδίου

στα-νοσοκομεία-χανίων-και-ρεθύμνου-οι-160264

sfakia limaniΣτο νοσοκομείο Χανίων και στο νοσοκομείο Ρεθύμνου νοσηλεύονται τραυματίες τα τρία άτομα μέλη δύο οικογενειών, που ενεπλάκησαν χθες το απόγευμα στο αιματηρό επεισόδιο στα Σφακιά ( δείτε εδώ )

Ο ένας από τους δύο τραυματίες που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο των Χανίων είναι σε σοβαρή κατάσταση και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου των Χανίων, καθώς από τα τέσσερα τραύματα που έφερε στα άκρα είχε χαθεί αρκετό αίμα και οι γιατροί στο νοσοκομείο των Χανίων καταβάλουν προσπάθειες για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση του.

Η κατάσταση της υγείας του δεύτερου νοσηλευομένου στο νοσοκομείο των Χανίων που φέρει τραύμα στον θώρακα δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο τρίτος τραυματίας της αιματηρής συμπλοκής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Σημειώνεται πως και στα δύο νοσοκομεία για ευνόητους λόγους παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Υπενθυμίζεται, ότι το χθεσινό επεισόδιο που σημειώθηκε στο λιμάνι των Σφακίων οφείλεται σε επαγγελματικές διαφορές μεταξύ των τριών ατόμων.

Στην περιοχή παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να αποτραπούν περιστατικά αντεκδίκησης μεταξύ των δύο οικογενειών.

Σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία για το περιστατικό αναφέρονται τα εξής:

«Χθες (29.07.2014) το απόγευμα, ενημερώθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τάξης Χανίων, ότι σταθμός του Ε.Κ.Α.Β Χανίων μεταβαίνει στη Χώρα Σφακίων, προκειμένου παραλάβει τραυματία,  από πυροβολισμό.

Άμεσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας Χανίων, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, Αποκορώνου και Ρεθύμνου, μετέβησαν στην περιοχή, όπου διαπίστωσαν ότι πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών, ανάμεσα σε τρείς ημεδαπούς ηλικίας, 53, 67 και 41 ετών.

Ειδικότερα, από τη διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, προέκυψε ότι, μεταξύ των προαναφερόμενων και για προσωπικές τους διαφορές, υπήρξε αρχικά φραστικό επεισόδιο, εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας του 41χρονου.

Στη συνέχεια έξω από το παραπάνω κατάστημα ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών, μεταξύ τους, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους και τη μεταφορά τους σε Νοσοκομεία.

Κατά την εξερεύνηση του χώρου του συμβάντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 22 κάλυκες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, 1 πλήρες φυσίγγιο καθώς και  θραύσματος βολίδας, ενώ σε επαγγελματικό πλοιάριο ιδιοκτησίας των 53χρονου και 67χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 84 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

Τα ανωτέρω κατασχεθέντα θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών ερευνών για περεταίρω διερεύνηση, ενώ η  προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.»

 

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook