Στις φυλακές Χανίων κρατούνταν το 2013 ο Αλβανός μακελάρης

στις-φυλακές-χανίων-κρατούνταν-το-2013-ο-α-186888

mpako arverΣτις φυλακές Χανίων είχε κρατηθεί σύμφωνα με πληροφορίες του zarpa.gr, για χρονικό διάστημα κατά το έτος 2013 ο Αλβανός δράστης του μακελειού σε μπαρ στο Μικρολίμανο, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 15 ατόμων Μπάκο Άρβερ.

Ο Αλβανός για τον οποίο έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό η ΕΛ.ΑΣ κατηγορούνταν για σωρεία κλοπών και ληστειών.

Να σημειώσουμε πως από τις αρχές του 2014 ο διαβόητος κακοποιός μεταφέρθηκε από το κατάστημα κράτησης στα Χανιά στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Οι φονικές επιθέσεις -Πουλούσε προστασία με καλάσνικοφ

Ο δράστης εμπλέκεται και σε άλλα περιστατικά με πυροβολισμούς. Η πρώτη επίθεση είχε γίνει στις 31 Οκτωβρίου σε καφετέρια-μπαρ στο Μεταξουργείο. Οι δράστες επέβαιναν σε αυτοκίνητο και είχαν πυροβολήσει εναντίον του καταστήματος με καλάσνικοφ.

Από την επίθεση είχε τραυματιστεί θανάσιμα ένας 44χρονος Έλληνας. Η δεύτερη επίθεση έγινε στις 6 Νοεμβρίου, στην οδό Αριστοτέλους 106, όταν, δύο -πιθανότατα- άτομα γάζωσαν καφετέρια με 12 σφαίρες, χωρίς να υπάρξουν τραυματίες. Οι δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο με κλεμμένες πινακίδες, σταμάτησαν έξω από το μπαρ και μετά τους πυροβολισμούς, και πάλι με καλάσνικοφ, τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η Αστυνομία, ο μανιακός με το καλάσνικοφ βρίσκεται στην Αττική και ομάδα της ΕΚΑΜ είναι σε ετοιμότητα να επέμβει μόλις εντοπιστεί ο δράστης, καθώς θεωρείται αδίστακτος και άκρως επικίνδυνος. Φέρεται να έχει δύο συνεργούς, ενώ εκτός από το καλάσνικοφ διαθέτει και άλλο βαρύτατο οπλισμό.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook