Στις 7.800 ευρώ οι δαπάνες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων το τελευταίο 20ήμερο

στις-7-800-ευρώ-οι-δαπάνες-του-ναυτικού-ομί-175007

pisinaΟ Ναυτικός Ομιλος Χανίων κάνει γνωστό ότι το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014 προμήθευσε με έναν ακόμη τόνο πετρελαίου το Κολυμβητήριο για να διασφαλίσει τη συνέχιση της λειτουργίας των δύο μικρών δεξαμενών (25 και 12,5μ.). Εφόσον, δε, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, «είχε τη δυνατότητα να διασφαλίσει και την λειτουργία της 50άρας πισίνας, θα το έπραττε με ευχαρίστηση, ωστόσο, δυστυχώς, δεν την έχει, ούτε επίσης έχει τη δυνατότητα να καλύψει τις δύο μικρές πισίνες από τέλη Σεπτεμβρίου έως τέλη Απριλίου, δηλαδή για 7 μήνες.

Οι δαπάνες μέχρι σήμερα, Δευτέρα 13/10/2014, με έναρξη τις 25/9/2014, αφορούν, πρώτον, την προμήθεια πετρελαίου 4,5 τόνων, αξίας 6.600 ευρώ και, δεύτερον, την καθαριότητα και συντήρηση, αξίας 1.200 ευρώ. Κατά συνέπεια, η συνολική συμβολή του Ναυτικού Ομίλου προς το Κολυμβητήριο ανέρχεται για το τελευταίο 20ήμερο, στις 7.800 ευρώ. Σε αυτά δεν υπολογίζονται οι δαπάνες από την αρχή του 2014 για καθαριότητα, υλικά καθαριότητας, κάλυψη μέρους δαπάνης πετρελαίου και χλωρίου όταν παρέστη ανάγκη, κλπ. διότι έτσι η συμβολή του Ομίλου θα φθάσει τις 20.000 ευρώ.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ, ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΦΟΡΕΑ

Η Διοίκηση του Ν.Ο.Χ. κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να μην υπονομευθεί με κανένα τρόπο το Σωματείο λόγω μη λειτουργίας του Κολυμβητηρίου. Παρά ταύτα, οι δυνατότητες είναι περιορισμένες.

Γι’ αυτό καλεί κάθε εμπλεκόμενο, άτομο ή φορέα, να σταθεί αν όχι στην τρέχουσα Διοίκηση:

1. Προς την μνήμη όλων των επωνύμων και ανωνύμων Χανιωτών αλλά και όλων των εν ζωή σήμερα ηλικιωμένων μελών που κάποτε συνέβαλαν, στήριξαν, αγάπησαν και «έχτισαν» αυτό που είναι σήμερα ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

2. Προς τα απλά και επίτιμα μέλη του Σωματείου, μεταξύ αυτών και πολλούς διακεκριμένους Χανιώτες.

3. Προς τους αθλητές, πρωταθλητές και αθλούμενους Χανιώτες που έχουν δικαίωμα στην άθληση.

4. Προς τους εργαζόμενους του Σωματείου και τους δημοσίους υπάλληλους του ΕΑΚ που υπηρετούν στην αθλητική εγκατάσταση, οι οποίοι ξεπερνούν τα 30 άτομα.  5. Προς την πόλη και τις επιχειρήσεις που συναρτούν την επαγγελματική τους δραστηριότητα με την δραστηριότητα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, χαρακτηριστική περίπτωση η ΑΝΕΚ LINES που από αρχές του έτους έως σήμερα έχει εισπράξει ένα πολύ σοβαρό ποσό λόγω της αθλητικής δραστηριότητας του Σωματείου, όπως επίσης τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, τα ταξιδιωτικά πρακτορεία και οι προμηθευτές αναλωσίμων υλικών της πόλης, κ.α..

Ο Ναυτικός Ομιλος θα εκτιμούσε ιδιαίτερα τη συνδρομή ή την χορηγία μικρών ή μεγαλύτερων ποσών, για την αγορά ισοθερμικού καλύμματος που θα περιόριζε σημαντικά τη δαπάνη για πετρέλαιο, τόσο προς τον Ν.Ο.Χ. όσο και από το ΕΑΚ.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook