Στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων ο Άρης Παπαδογιάννης

στο-θεραπευτήριο-χρονίων-παθήσεων-ο-ά-139110

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤην Μ. Τετάρτη το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας «Χανιά 100/5 Ενωμένοι Χανιώτες» κ. Άρης Παπαδογιάννης, συνοδευόμενος από μέλη της πρωτοβουλίας, επισκέφθηκε το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Χανίων.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, τα μέλη της πρωτοβουλίας ξεναγήθηκαν στους χώρους του θεραπευτηρίου και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εργαζόμενους και τους συνανθρώπους μας που λαμβάνουν την φροντίδα του θεραπευτηρίου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ κ. Παπαδογιάννης άκουσε με μεγάλη προσοχή την διοίκηση αλλά και τους εκπροσώπους των εργαζομένων να θίγουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το θεραπευτήριο και έδωσε συγχαρητήρια στην διοίκηση, τους εργαζομένους και τους νοσηλευτές, για το τεράστιο κοινωνικό έργο που επιτελούν. Ένα δύσκολο έργο στο οποίο γίνεται κατάθεση ψυχής γιατί παρά τις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού και τις δυσκολίες, δίνουν όλες τις δυνάμεις τους.

Και τέλος τόνισε ότι είναι αναγκαία η συνεργασία του Δήμου με το ίδρυμα ώστε μέσα από τον απόλυτο σχεδιασμό να επιτευχθούν οι στόχοι του προνοιακού ιδρύματος.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αύριο Μ. Πέμπτη, στις 12:00 το μεσημέρι,  ο κ. Παπαδογιάννης και μέλη της Πρωτοβουλίας, θα επισκεφθούν το Τεχνικό Επιμελητήριο.

 zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook