Συναυλία της Γεωργίας Νταγάκη στο λιμάνι των Καλυβών

συναυλία-της-γεωργίας-νταγάκη-στο-λιμ-166064

georgia-ntagakiΤην Κυριακή 31 Αυγούστου στις 20.30, η Γεωργία Νταγάκη επιστρέφει στον τόπο της καταγωγής της με καινούργια τραγούδια στις αποσκευές της σε ένα νέο ενδιαφέρον και δυναμικό πρόγραμμα που θα παρουσιάσει στο λιμάνι των Καλυβών στην όμορφη παραθαλάσσια περιοχή του Αποκόρωνα Χανίων.

Γενική είσοδος 10 €+ 1 ποτό

Προσφορά τα πρώτα 300 εισιτήρια θα διατεθούν προς 7 €+ 1 ποτό.

Προπώληση:

Γραφείο Γενικού Τουρισμού Γελασάκης (πλατεία 1866 Χανιά και πλατεία Σούδας)

Κομμωτήριο Άννας Kαλαμιωτάκη (Καλύβες)

Λεωφορεία του ΚΤΕΛ θα εξυπηρετήσουν το κοινό της συναυλίας

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα της Γεωργίας Νταγάκη βασισμένο στη δύναμη της μουσικής, ξετυλίγει και παντρεύει τελικά ακούσματα σε μια κοινή συνισταμένη …την Κρητική Λύρα!

Εκεί που τα μεγάλα τραγούδια των συνθετών συναντούν τα «Κρητικά» και τα μακεδονίτικα ανταμώνουν τα Ριζίτικα Μελωδικά ακούσματα δίνουν τη σκυτάλη τους σε δυνατούς ρυθμούς δένοντας τη μπαλάντα με το πεντοζάλι, τον Ερωτόκριτο, με τον Άμλετ της Σελήνης.

Μαζί της ο Δημήτρης Λάππας. Έρχεται από την Θεσσαλονίκη, κιθαρίστας και όχι μόνο, αντί-συμβατικός και μοναδικός στον ήχο του καλλιτέχνης, μια μουσική κατηγορία μόνος του!

  • Στις 18 Αυγούστου 2014 κυκλοφόρησε το νέο προσωπικό Album της Γεωργίας Νταγάκη με το τίτλο «Fovos» στο εξωτερικό, από την δισκογραφική εταιρεία του Monopol Records με έδρα το Βερολίνο. Επίσημη κυκλοφορία του δίσκου στην Ελλάδα τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014.
  • Έχει δισκογραφίσει με το θρύλο της rock σκηνής ERIC BURDON, σε δίσκο του συμμετέχοντας σε τέσσερα τραγούδια.
  • Πραγματοποίησε το καλοκαίρι του 2009 μια μεγάλη περιοδεία σε 27 πόλεις του εξωτερικού, καλεσμένη από τον Eric Burdon στην επανασύνδεση των Animals . Μία συνεργασία που έδωσε την ευκαιρία στην Γεωργία Νταγάκη με την κρητική της λύρα να χαρίσει ελληνικό χρώμα σε μεγάλα τραγούδια της rock όπως τα The House of rising sun, Don’t let me be misunderstood, Mercy’s Hand, Give me the night αλλά και να ερμηνεύσει το τραγούδι της «Πανσέληνος» διασκευασμένο από τους Animals.
  • Τον Μάιο του 2009 κυκλοφόρησε στο εξωτερικό, από την «NETWORK MEDIEN», γερμανική δισκογραφική εταιρεία world μουσικής το album της «askardamikti» σε παραγωγή του Νίκου Ζούδιαρη, από το οποίο ξεχώρισε «Το Καράβι της φυγής».
  • Το 2008 συμμετείχε με το συγκρότημα της σε περιοδεία με τον Goran Brecovic.
  • Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο Εξωτερικό. Επόμενη περιοδεία τον ερχόμενο Οκτώβριο.
  • Το Video-clip του ομότιτλου τραγουδιού του δίσκου της Γεωργίας «Φόβος» γυρίστηκε στο Παρίσι και στο Βερολίνο.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook