«Σεκιουριτάδες ήθελαν να ψάξουν τον Καμμένο» | Δήλωση Τέρενς Κουίκ

σεκιουριτάδες-ήθελαν-να-ψάξουν-τον-κ-177093

PA165237Δήλωση αναφορικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στο αεροδρόμιο Χανίων και το επεισόδιο με τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, ( δείτε εδώ ) έκανε ο Τέρενς Κουίκ.

Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, μίλησε στον KONTRA CHANNEL και στον Αιμίλιο Λιάτσο, αναφέροντας τα εξής:

«Λίγες ώρες μετά τη δήλωση του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου, ότι το αεροδρόμιο των Χανίων δεν ξεπουλιέται μέσω ΤΑΙΠΕΔ και ό,τι το Κίνημά μας θα είναι στο πλευρό του Δημάρχου και όλων των Χανιωτών σε αυτό τον αγώνα, κάποιοι νόμισαν οτι θα μπορούσαν να κάνουν… καψόνι στον Πρόεδρό μας, αναχωρώντας σήμερα (17.10.14) το απόγευμα αεροπορικώς για Αθήνα. Κάποιοι νόμισαν ότι θα μπορούσαν πάλι να ασχοληθούν με τη δημοσιότητα του Πάνου Καμμένου, βάζοντας πάλι αρνητικό πρόσημο, για να τον δυσφημίσουν πάλι.

Φτάνοντας με το αυτοκίνητό του στο αεροδρόμιο, συνοδευόμενος από κει και πέρα από  περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας, δεν θέλησαν να τον περάσουν από το εσωτερικό του κτηρίου, με τους γνωστούς τυποποιημένους ελέγχους για όλους τους επιβάτες και από εκεί στην αίθουσα των επισήμων.

Προτίμησαν να τον οδηγήσουν στην αίθουσα των επισήμων από την πλαϊνή είσοδο του κεντρικού κτηρίου, την είσοδο των οχημάτων, την είσοδο της πίστας, όπου και σεκιουριτάδες απαίτησαν… παρουσία των ένστολων αστυνομικών (!!!)  των Χανίων που τον συνόδευαν, να κατέβει από το αυτοκίνητο και να του κάνουν στο δρόμο, στη μέση του πουθενά, σωματική έρευνα. Το ίδιο και σε εμένα και στην συνάδελφο Σταυρούλα Ξουλίδου που είμασταν μαζί με τον Πρόεδρο. Να είμασταν Τζιχαντιστές; Να πέσαμε σε μπλόκο για παράνομους μετανάστες; Κακοποιούς;

Ο Πρόεδρός μας αρνήθηκε αυτή την πρωτοφανή διαδικασία, να τον ψάξουν μέσα στο δρόμο και μάλιστα (επαναλαμβάνω) από σεκιουριτάδες μπροστά σε ένστολους  αστυνομικούς των Χανίων και ζήτησε επανειλημμένως το αυτονόητο: Να πληροφορηθεί ποιός έδωσε τη σχετική εντολή, χωρίς να πάρει συγκεκριμένη απάντηση!

Επειδή γράφτηκε ψευδώς  ό,τι ο Πάνος Καμμένος δεν δέχθηκε έλεγχο πριν μπει στο αεροπλάνο, όταν τελικά έφτασε στην αίθουσα επισήμων, βεβαίως και πέρασε από έλεγχο με το μηχάνημα του αρμόδιου υπαλλήλου, παρουσία της αρμόδιας πολιτικής υπαλλήλου του αεροδρομίου. (Την παραδοχή αυτή – όπως διάβασα σε ανάρτηση δημοσιογραφικής ιστοσελίδας – την έκανε και ο ίδιος ο αρχισεκιουριτάς).

Και για όποιο ΜΜΕ το αμφισβητεί και δεν επιθυμεί δικαστικές εμπλοκές, ενημερώνω ότι ο έλεγχος τόσο του Προέδρου, όσο και ο δικός μου και της κας Ξουλίδου, έχει μαγνητοσκοπηθεί από το κινητό μας και το σχετικό βίντεο βρίσκεται στη κατοχή μας.

Όπως οφείλω να επισημάνω οτι την Σταυρούλα και εμένα μας ελέγξανε για δεύτερη (!!!)  φορά στην αίθουσα των επισήμων, παρ’ όλο που δύο λεπτά πριν, συνοδευόμενοι από υπάλληλο σεκιουριτά, περάσαμε από τις πύλες ελέγχου των επιβατών, επιστρέφοντας από το κάουντερ της Aegean για την παράδοση των αποσκευών μας, καθώς η συνάδελφος θα προχωρούσε για Θεσσαλονίκη και εγώ για Κώ!

Βεβαίως ειναι περιττό να τονίσουμε ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα συνεχίσουμε να φωνάζουμε για το μή ξεπούλημα του αεροδρομίου Χανίων, που είναι προφανές οτι ενόχλησε τους ινστρούχτορες αυτής της κακοστημένης, αλλά άθλιας, πρωτοφανούς και απόλυτα προσβλητικής ιστορίας.

Πάντως εκείνος που έδωσε τις συγκεκριμένες εντολές, δεν θα μπορεί να κρυφτεί για πολύ καιρό.

Και κάτι τελευταίο. Επί 45 χρόνια έχω ταξιδέψει άπειρες φορές με Πρωθυπουργούς, Υπουργούς, Υφυπουργούς, Γραμματείς, Προέδρους Κομμάτων σε μετακινήσεις τους στο εσωτερικό της χώρας. Ποτέ μα ποτέ δεν τους ζητήθηκε τέτοιος έλεγχος, όπως αυτός που απαιτήθηκε από τον Πάνο Καμμένο. Ποτέ μα ποτέ δεν ακολουθήθηκαν αυτές οι πρωτοφανείς διαδικασίες. Μας πήγαιναν πάντοτε κατ’ ευθείαν στην αίθουσα των επισήμων και εκεί γινόταν ο επιβεβλημένος έλεγχος

Γιατί χθες και ειδικά για τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ έπραξαν τόσο προκλητικά διαφορετικά;».

 

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook