Τα συλλυπητήριά μας στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

τα-συλλυπητήριά-μας-στην-κωνσταντίνα-188118

spyropoulou_0Όλα ξεκίνησαν με ένα tweet που ανέβασε πριν από λίγο η Κωνταντίνα Σπουροπούλου, ταράζοντας το twitter.

«Νομίζω ότι τη σημερινή μέρα τη φαντάζομαι, δεν τη ζω. Τη ζει κάποιος άλλος στο σώμα μου. Δεν ξέρω αν έχω άλλα δάκρυα, δε ξέρω ποιος μπορεί να με παρηγορήσει, αλλά νομίζω θα ξυπνήσει..». Βροχή οι απαντήσεις-απορίες από τους θαυμαστές(;) της.

Κάποιοι άρχιζαν να υποψιάζονται την αλήθεια. Ήταν και η φωτογραφία που ανέβασε η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια στο επόμενο tweet της. «Ο Μπρούνο είναι καλά;» γράφει κάποια, «Κωνσταντίνα μου έπαθε κάτι ο Μπρούνο;» μία άλλη. Ήταν, είναι δηλαδή, μάλλον αλήθεια. Πάει ο Μπρούνο. Χωρίς διάθεση πλάκας είναι απώλεια. Γι’ αυτό και ο κόσμος της συμπαραστάθηκε και της συμπαραστέκεται ακόμα.

 

«Πες μου τη συμβαίνει γιατί θα τρελαθώ αν είναι αυτό που νομίζω…. Τη έχει γίνει;» γράφει μία (δική της η ορθογραφία). «Τι έπαθες κούκλα μου; Ποιος σε πείραξε; Μην στενοχωριέσαι σε παρακαλώ» μία άλλη. Τρελαθήκαμε κι εμείς από την αγωνία.

 Ενδεικτικά: «Κωνσταντινάκη μη στεναχωριέσαι. οτι και να είναι θα περάσει. ο Θεός είναι μεγάλος. εγώ κι ο Γιόσκα μου σου στέλνουμε φιλί» (σ.σ. Ο Γιόσκα μάλλον είναι άλλο σκυλί, ζωντανό). «Κρίμα… Λυπάμαι πολύ γιατί τα αγαπώ τα σκυλιά…». «Αν είναι αυτό που μας περνάει από το μυαλό τότε γλυκιά μου δεν υπάρχουν λόγια…  Είναι μεγάλη η λύπη της απώλειας…».

Δημήτρης Κανελλόπουλος | esfyn.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook