Τζένη Μπαλατσινού: «Με τον Πέτρο έχουμε πολλή αγάπη αλλά δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε» | Video

τζένη-μπαλατσινού-με-τον-πέτρο-έχουμ-218748

jennyΓια πρώτη φορά μετά το διαζύγιό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στο «ΟΛΑ ΜΠΙΠ» για τη ζωή της μετά το χωρισμό. Η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Ant1 και μίλησε στον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και τη Δούκισσα Νομικού για όλα!

Αναφερόμενη στο διαζύγιό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο και πώς ήταν πέρυσι η μεταξύ τους κατάσταση ενώ ήταν ήδη χωρισμένοι να συμπαρουσιάζουν την πρωινή εκπομπή του Mega, η Τζένη Μπαλατσινού είπε: «Υπήρχαν μεταξύ μας φάσεις σουρεαλιστικές. Πολύ γέλιο. Βλέμματα, συζητήσεις στα καμαρίνια». Όσο για την απόφασή τους να μην δημοσιοποιήσουν τον χωρισμό τους κατά τη διάρκεια της περσινής τηλεοπτικής σεζόν, η Τζένη εξήγησε: «Αυτό ήταν και προς τιμήν του Πέτρου. Δεν θέλαμε να δώσουμε δικαιώματα. Περισσότερο για τους συνεργάτες μας γιατί αυτοί θα ήταν σε πιο δύσκολη θέση».

«Με τον Πέτρο είμαστε εντελώς αντίθετοι χαρακτήρτες»

Όσο για το τι ήταν αυτό που κράτησε τόσα χρόνια τη σχέση τους, η παρουσιάστρια απάντησε: «Τον ερωτεύτηκα πολύ. Με τον είμαστε αντίθετοι χαρακτήρες αλλά έχουμε κοινή αισθητική για τα πράγματα. Αυτό που σκέφτομαι εγώ μπορεί να το σκέφτεται κι αυτός. Είναι πολύ δύσκολο να συμβεί αυτό».

«Με τον Πέτρο έχουμε πολλή αγάπη αλλά δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε»

Η Τζένη Μπαλατσινού χαρακτήρισε τον πρώην σύζυγό της «καλό και δίκαιο άνθρωπο» ενώ για την τωρινή τους σχέση, μετά τον χωρισμό, είπε: «Έχουμε πολλή αγάπη αλλά δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε. Το να σέβεσαι και να εκτιμάς τον άνθρωπο που ζήσατε τόσα χρόνια μαζί είναι δοαφορετικό από το να μένετε στο ίδιο σπίτι. Θα ήταν πολύ φτηνό να έλεγα ότι δεν σέβομαι τον Πέτρο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook