Τι απέγιναν οι νικητές των μουσικών τάλεντ σόου;

τι-απέγιναν-οι-νικητές-των-μουσικών-τά-187393

kalomoiraΚάποτε αποτέλεσαν το μήλον της έριδος για τους φανατικούς της μικρής οθόνης. Απέκτησαν δημοσιότητα, δισκογραφική δουλειά και μετά… άλλοι βρέθηκαν στα αζήτητα και άλλοι στην κορυφή. Με αφορμή τις δηλώσεις της νικήτριας του «The voice», Μαρίας Έλενας Κυριάκου, ότι επέστρεψε στην Κύπρο, κάναμε ένα flashback στους νικητές των τάλεντ σόου τραγουδιού για να δούμε τι απέγιναν!

Fame story

Χωρίς αμφιβολία, ήταν το τραγουδιστικό τάλεντ σόου που τίναξε στον αέρα τα μηχανάκια της Nielsen. Ο πρώτος του κύκλος έχει χαραχτεί στην τηλεοπτική συνείδηση, αφού οι τσακωμοί των έγκλειστων παικτών έδιναν και έπαιρναν. Βέβαια δεν συνέβη το ίδιο και με τον νικητή. Ο Νότης Χριστοδούλου, παρά τις όχι και τόσο καλές φωνητικές του ικανότητες, σήκωσε την κούπα την οποία όμως δεν χάρηκε για πολύ. Κυκλοφόρησε μόλις ένα δίσκο και έκτοτε η καριέρα του τελείωσε άδοξα. Η ενασχόληση του με τη μικρή οθόνη κράτησε επίσης λίγο αφού μετά την παρουσίαση εκπομπής διακόσμησης, «Σιγά τον πολυέλαιο», και τη συμμετοχή του στο «Δέστε τους», εξαφανίστηκε από το προσκήνιο. notis

Την ίδια μοίρα όμως δεν είχε η νικήτρια του δεύτερου κύκλου, Καλομοίρα Σαράντη. Η αγαπημένη σε όλους Ελληνοαμερικανίδα που ξετρέλανε το κοινό με το σύνθημα «Ήρθες και μας άλλαξες τη μοίρα, Καλομοίρα», και δισκογραφικές επιτυχίες έκανε και την Ελλάδα εκπροσώπησε το 2008 στην Eurovision κατακτώντας την τρίτη θέση και συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερη ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος, όπως τους Διονύση Σαββόπουλο, Δέσποινα Βανδή. Το γνωστό σε όλους «Καλομοιράκι» έκανε καριέρα όμως και στην TV αφού ο αυθορμητισμός και τα σπαστά της Ελληνικά αγαπήθηκαν όσο τίποτα άλλο. Για τρεις περίπου μήνες είχε τον ρόλο της συμπαρουσιάστριας στην εκπομπή «Πρωινός καφές», πέρασε από το πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Κυριακάτικο σόου «Πιο πολύ την Κυριακή» και παρουσίασε την ελληνική έκδοση του «Big In Japan». Τα τελευταία χρόνια, από επιλογή και μόνο, έχει αφοσιωθεί στα δίδυμα και το σύζυγο της αφού εκτός από την επαγγελματική της πορεία έχει και μία επιτυχημένη προσωπική ζωή. Και από τα σαλόνια… πάλι στα αλώνια!

Ο τρίτος κατά σειρά νικητής του Fame story ήταν ο Περικλής Στεργιανούδης. Το αγόρι που μεγάλωσε στη Γερμανία, και βγήκε 11 φορές προτεινόμενος στο παιχνίδι εξολοθρεύοντας τους συμπαίκτες του, έκανε κάποιες δισκογραφικές απόπειρες και ένα ντουέτο με την Ειρήνη Μερκούρη αλλά σήμερα αγνοείται η τύχη του! periklis

Ο «τελευταίος των Μοϊκανών» ή καλύτερα των νικητών του εν λόγω ριάλιτι δεν ήταν άλλος από τον Λεωνίδα Μπαλάφα. Ο ανατρεπτικός νεαρός κατάφερε να τερματίσει πρώτος στον τέταρτο κύκλο και να κυκλοφορήσει ένα και μοναδικό δίσκο. Μετέπειτα δεν μπόρεσε να εισπράξει το χειροκρότημα του κοινού με αποτέλεσμα να έχουμε χάσει τα ίχνη του. MPALAFASTORASuper Idol

Ήταν το 2004, όταν από το Mega, εξέπεμψε για ένα και μοναδικό κύκλο το Super Idol. Με παρουσιαστή το Θέμη Γεωργαντά και κριτική επιτροπή την Έλενα Κατραβά, τον Κωνσταντή Σπυρόπουλο και τον εκκεντρικό Ηλία Ψινάκη, σχεδόν κανείς δεν θυμάται τον νικητή.

stavrosΟ Κύπριος Σταύρος Κωνσταντίνου ήταν αυτός που κατάφερε να «φάει» την πρωτοεμφανιζόμενη τότε Τάμτα και να πάρει το χρυσό. Αν και το πρώτο διάστημα σημείωσε μεγάλη επιτυχία, αφού είχε ως μάνατζερ τον Ηλία Ψινάκη, στην πορεία δεν κατάφερε να κάνει καριέρα περνώντας στην κατηγορία των αφανισμένων νικητών.

Dream Show

Μπορεί να επιβλήθηκε του Κώστα Μαρτάκη και να κέρδισε στο «Dream Show» αλλά η Αμαλία Αυγουστάκη δεν μπόρεσε να χαράξει το δικό της μουσικό δρόμο. Δεν απασχόλησε καθόλου τα μίντια αλλά ούτε και τις δισκογραφικές εταιρίες, κι έτσι χάθηκε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Την κατάρα του νικητή ήρθε να ανατρέψει ο Νίκος Οικονομόπουλος. nikos-oikonomopoulos-interview-mainΤο παιδί από την Πάτρα έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι και από το 2007 όπου και κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο έχει καταφέρει να συγκαταλέγεται στην αν φαν γκατέ του λαϊκού τραγουδιού. Βραβεύσεις, συνεργασίες με σημαντικά ονόματα και μεγάλες επιτυχίες τον χαρακτηρίζουν ενώ οι συναυλίες του σε Ελλάδα και Αμερική είναι sold out. Εκτός από την καλλιτεχνική του πορεία, έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας και για τη σχέση του με την ηθοποιό, Βίκυ Κάβουρα.

Greek Idol

Μπορεί το σόου να στέφθηκε με επιτυχία, αφού τα ηνία της παρουσίασης είχε αναλάβει η Ρούλα Κορομηλά και στις καρέκλες των κριτών είχαν καθίσει οι Έλλη Κοκκίνου, Πέτρος Κωστόπουλος και Κώστας Καπετανίδης, αλλά οι νικητές μόνο Greek Idols δεν έγιναν. VALANTOΗ πρώτη «εστεμμένη» ήταν η Κύπρια Βαλάντω Τρύφωνος που παρά τις δισκογραφικές απόπειρες, δεν επιβίωσε στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Σίγουρα όμως χειρότερα ήταν τα πράγματα για τον νικητή, του δεύτερου κύκλου, Παναγιώτη Τσακαλάκο, που μία που ήρθε στο προσκήνιο και μια που έφυγε!

X-factor

«Έτοιμοι;», έλεγε Σάκης Ρουβάς στην έναρξη κάθε live και το κοινό καθόταν με το τηλεκοντρόλ στο χέρι! Το «X-factor» ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα σόου αλλά δεν κατάφερε να χαρίσει λάμψη στους νικητές του. loukasΜε εξαίρεση το Λούκα Γιώρκα, τον Ελληνοκύπριο που κέρδισε στον πρώτο κύκλο και κατέκτησε την έβδομη θέση το 2011 στην Eurovision εκπροσωπώντας τη χώρα μας με το κομμάτι «Watch My Dance», κανείς άλλος δεν ακολούθησε το παράδειγμά του. Ούτε ο νικητής του δεύτερου κύκλου, Σταύρος Μιχαλακάκος, ούτε του τρίτου, Χάρης Αντωνίου.

koolnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook