Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-πέμπτη-18-σεπ-170380

zodiaΜάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας. Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις…

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Μιλάς περισσότερο με τον εαυτό σου γιατί με αυτόν έχεις τη δυσκολία να επικοινωνήσεις. Μην νομίζεις ότι μόνο το εξωτερικό περιβάλλον παίζει ρόλο. Είναι σημαντικά και τα συναισθήματα αλλά και οι καταβολές σου. Για αυτό μπορεί να βρεθείς να ανακαλύπτεις μπαούλα ή ακόμα και παλιές φωτογραφίες που σε συγκινούν ιδιαίτερα και σου δημιουργούν νοσταλγικές αναμνήσεις.

Ερωτικά: Έχεις να διαλέξεις μεταξύ της προσωπικής σου παρόρμησης και των συναισθημάτων που τρέφεις. Αυτό μπορεί να σε φέρει σε σύγκρουση και να σου δημιουργεί μια δυσκολία στην επικοινωνία αλλά είναι αναγκαίο να βρεις την χρυσή τομή γιατί με αυτόν τον τρόπο θα πετύχεις την εξέλιξη. Ο Καρκίνος σίγουρα θα είναι η πρόκλησή σου. Με τον Ζυγό μπορεί να βγει μια διαφορετικότητα αναγκών και είτε θα σας ενώσει ή θα σας απομακρύνει πάρα πολύ.

Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι κατά κάποιο τρόπο που δε θα σε περιορίζει, κυρίως όταν βλέπεις τα δύσκολα γιατί έτσι δεν βελτιώνεις την θέση σου αλλά ούτε και ρισκάρεις για να ανέβεις επαγγελματικά. Μπορεί να νιώθεις ότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και πιθανόν να μην είναι εύκολο να τα καταφέρεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες σωστές βάσεις οι οποίες με τον τρόπο τους σε υποβάλλουν να κρατήσεις αλλά και να χρησιμοποιήσεις σωστά την εμπειρία σου. Χωρίς όμως να αφήνεις τις νέες πληροφορίες να φεύγουν από τα χέρια σου επειδή μερικές φορές έχεις «αλλεργία» στο καινούργιο.

Ερωτικά: Σίγουρα θα χαλαρώσεις γιατί θα αναγνωρίσεις ακόμα και στον Κριό που είναι κάπως φευγάτος τα συναισθήματά του. Το θέμα της οικογένειας σε ενδιαφέρει γιατί σου αρέσει να ζεις σε ένα ασφαλές περιβάλλον – πάντως για τη διακόσμησή του, ευτυχώς μπορείς να απευθυνθείς εδώ.

Οικονομικά & Καριέρα: Σου παρουσιάζεται μια ιδιαίτερη συνεργασία που για να την καταλάβεις καλά θα βάλεις σαν προτεραιότητα την γνώση που θα αποκομίσεις, πιθανόν και το ρίσκο. Αυτό δεν είναι εύκολο για σένα αλλά κάτι σε τραβάει να το δοκιμάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Τα περιθώρια στενεύουν γι’ αυτό θα ψάξεις για το ένστικτο της αυτοσυντήρησής σου. Είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Μην αντιδράσεις αρνητικά αν διαπιστώσεις ότι πρέπει να φερθείς συντηρητικά. Οι αρχές της οικογένειας και οι κανονισμοί της μπορεί να σε πιέζουν αλλά συνέχεια κάνεις αναφορές σε αυτή.

Ερωτικά: Έχεις περιορίσει την επικοινωνία σου λόγω κάποιων ιδιαίτερων συνθηκών τις οποίες τις αντιλαμβάνεσαι όταν βλέπεις ότι το πρόσωπο που είστε μαζί είτε κλείνεται στον εαυτό του, είτε δεν θέλει να βγείτε και πολύ από το σπίτι. Ευτυχώς θα συμφωνήσεις και αυτό σίγουρα θα βοηθήσει την κατάσταση. Ο Τοξότης έχει πολλά να σου πει. Μην φοβάσαι το θέμα της πίστης μεταξύ σας. Εξαρτούνται όλα από την εμπιστοσύνη που έχει δημιουργήσει ο ένας στον άλλον.

Οικονομικά & Καριέρα: Μάλλον το να σκέφτεσαι φωναχτά μπορεί να μην βοηθάει να εκτονώνεται μια ένταση μέσα στην δουλειά σου που είναι αναγκαίο. Το να διατηρήσεις μια κατάσταση είναι πολύ πιο δύσκολο από το να την δημιουργήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Οι διάφορες πρωτοβουλίες που μπορεί να αναλάβεις πιθανόν να διακοπούν απότομα γιατί θα υπάρξει κάτι εμβόλιμο και ξαφνικό που δεν θα σε αφήσει να τελειώσεις αυτό που έχεις ξεκινήσει. Πιθανόν να νιώθεις ότι αυτά σε εκθέτουν και η αξιοπιστία σου τινάζεται στον αέρα αλλά δεν είναι αλήθεια γιατί όλα μπορούν να αλλάξουν αυτή την περίοδο.

Ερωτικά: Η ξαφνική πίεση που μπορεί να υποστείς από ένα Κριό, πιθανόν να σε βάλει σε μια σχέση μαζί του αρκετά σαγηνευτική αλλά ανασφαλή. Για αυτό χρειάζεται να προσέξεις για να μην γίνουν λάθη που πιθανόν να είναι μοιραία ανάμεσά σας. Από την άλλη με τον Σκορπιό θα γίνει κάτι πολύ έντονο, αν και μερικές φορές νιώθεις ότι σε πνίγει.

Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα που σίγουρα δεν τα περίμενες, αλλά θα ανταπεξέλθεις πολύ γρήγορα με τη βοήθεια της διαίσθησής σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Όταν δίνεις τις πιο πολλές φορές σε κάνει να νιώθεις ότι έχεις μεγάλη αξία και μπορείς να προσφέρεις στους άλλους. Όμως σήμερα ίσως θέλεις να μείνεις με τον εαυτό σου και να κάνεις ένα απολογισμό του τι έχεις δώσει και τι έχεις πάρει. Πιθανόν να έχεις μια μικρή μελαγχολία εξαιτίας της τάσης σου να τα βλέπεις όλα κάτω από ένα πρίσμα αλλά ο Δίας δεν σε αφήνει και πολύ, χωρίς τη θετική του ενέργεια.

Ερωτικά: Αντιμετωπίζεις σοβαρά τα συναισθήματά σου και δεν δίνεις πολλά περιθώρια σε ένα άτομο να σε φλερτάρει με τρόπο που ξεφεύγει από τις αρχές σου. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν σου αρέσει αλλά για σένα οι κανόνες και τα όρια μερικές φορές πρέπει να τηρούνται. Με τον Αιγόκερω θα υπάρξει μια ερωτική ταύτιση αλλά όχι για πολύ γιατί έχετε διαφορετικές αντιλήψεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Πιστεύεις ότι πρέπει κατά κάποιο τρόπο να προστατευτείς για αυτό δεν μιλάς και πολύ. Παρ’ όλο που έχεις την ανάγκη να αφήσεις πίσω σου όλα όσα δεν σε αντιπροσωπεύουν, προς το παρόν προτιμάς να διατηρήσεις κάποια που σου χρειάζονται γι’ αυτό δεν ανοίγεσαι πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η ψυχική σου ενδυνάμωση είναι πολύ σημαντική γιατί με αυτόν τον τρόπο θα αντλήσεις συναισθήματα ασφάλειας που θα σε οδηγήσουν στο να αντεπεξέλθεις ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Η οικογένεια θα είναι πόλος έλξης και σημαντικός πυρήνας για σένα.

Ερωτικά: Μερικές φορές κάνεις σκέψεις για να ζήσεις μαζί με το άτομο που είσαι και άλλες φορές γίνεται κάτι και ανατρέπεται αυτά τα σχέδια. Επίσης μπορεί από την πλευρά σου να μην καθορίζεις εσύ την εξέλιξη της σχέσης και αυτό να σε ενοχλεί γιατί εσύ νιώθεις περισσότερο ερωτευμένος/η απ’ ό, τι το άλλο πρόσωπο.

Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι να προχωρήσεις με τυφλοσούρτη γιατί έχεις μεν τον τρόπο να δημιουργείς αλλά πρέπει να βάλεις και θετική σκέψη. Τις πιο πολλές φορές χάνεις ή δεν έχεις τις ευκαιρίες που θα ήθελες, επειδή αναζητάς λύσεις μόνο με τη λογική και όχι με αισιοδοξία.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Μην δίνεις συνέχεια σε καταστάσεις που πιθανόν να μην έχουν μεγάλη αξία. Αν νιώθεις ευάλωτος/η, προσπάθησε να ανακτήσεις δυνάμεις από μέσα σου. Το ότι σκέφτεσαι ανάλαφρα θα σε βοηθήσει να απομονώσεις τις μελαγχολικές σκέψεις σου. Η φροντίδα της οικογένειας μερικές φορές νιώθεις ότι σε πιέζει αλλά καλύπτει τις ανάγκες της και δεν έχεις ενοχές.

Ερωτικά: Η σχέση με Καρκίνο σου αρέσει αλλά μερικές φορές σε κάνει έξω φρενών γιατί νιώθεις ότι δεν μπορείτε να έχετε τη σωστή επαφή. Η τάση για ελευθερία και για ταξίδια ακόμα και μακριά από το πρόσωπο που είστε μαζί πιθανόν να σου κάνει καλό. Οργάνωσε μια απόδραση για να ανανεωθείς, κάνοντας κλικ εδώ!

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις την ενέργεια να φροντίσεις για κάποιες υποθέσεις που δεν σου πολυαρέσουν αλλά έχεις καταλάβει ότι χωρίς αυτές δεν θα μπορέσεις να προχωρήσεις. Μερικές φορές οι τυπικές διαδικασίες είναι αναγκαίες για να καλύψεις κάποια κενά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο σκέφτεσαι ότι μπορείς να καταφέρεις τον τρόπο σου να ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια που υπάρχουν, κυρίως με θέματα αναβάθμισης σπουδών, νομικών θεμάτων ή οτιδήποτε δίνει μια ποιότητα στην ζωή σου. Κάποιοι φίλοι θα προσφερθούν να σε βοηθήσουν και αυτό θα σας φέρει πιο κοντά.

Ερωτικά: Αντιμετωπίζεις με πολύ προστατευτικό τρόπο τον Παρθένο γιατί τον νιώθεις σαν δικό σου άτομο. Αν όμως σου βγάζει περισσότερο φιλικά συναισθήματα και όχι ερωτικά, καλύτερα να του το πεις πριν είναι πολύ αργά. Η συναισθηματική σου ευαισθησία μπορεί να μην σηκώνει πολλές ανατροπές. Από τον Κριό ζητάς σταθερότητα που μερικές φορές είναι δύσκολο να στην παρέχει.

Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή νιώθεις σιγουριά θα κάνεις κάποιες αναπροσαρμογές στα δικά σου μέτρα και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποια όρια τα οποία μέχρι τώρα σε εμπόδισαν στο να κάνεις τις ατομικές σου προσπάθειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Οι διάφορες συναισθηματικές αναπροσαρμογές που κάνεις για να ξεχάσεις πιθανόν ακόμα και ένα θέμα που σε πονά, θα σου δώσουν έξτρα δύναμη γιατί θα πετάξεις από πάνω σου κάποιες φοβίες που σε κρατάνε δεσμευμένο/η. Οι υποχρεώσεις των πολύ δικών σου ατόμων πιθανόν να σε κάνουν κάπως ευάλωτο/η.

Ερωτικά: Θα καταφέρεις με τον τρόπο σου να γίνεις απαραίτητος/η σε ένα Καρκίνο, χωρίς όμως να έχετε μεγάλη ταύτιση μεταξύ σας. Μάλλον κάτι πολύ πιο μοιραίο και δυνατό σας τραβάει μαζί. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες είναι σαν να δίνεις εξετάσεις και πάλι από την αρχή μέσα στην σχέση σου γιατί έχεις μεγάλη ανάγκη για ελευθερία.

Οικονομικά & Καριέρα: Η ανάληψη καθηκόντων είναι δύσκολη αλλά θα σε αλλάξει με κάποιο τρόπο γιατί θα σε κάνει να δοθείς με αγάπη στο όραμά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Προτιμάς να κάνεις πράγματα για τους άλλους παρά να περιμένεις να τα κάνουν από μόνοι τους και αυτό είναι αρκετά ανακουφιστικό. Η ανοικτή πρόσκληση από φίλους να πας μαζί τους σε μια εκδήλωση θα σου κάνει καλό γιατί τις περισσότερες φορές προτιμάς να μένεις με τον εαυτό σου.

Ερωτικά: Έχεις μια φυσική τάση να προστατέψεις το άτομο που είναι μαζί σου και θα κάνεις οτιδήποτε περνάει από το χέρι σου για να συντονιστείτε. Η ξαφνική προτροπή ενός Κριού να κάνετε κάτι από κοινού μπορεί να σε ξενίζει γιατί χάνεις την ησυχία σου και αυτό δεν το θέλεις καθόλου. Ο Παρθένος είναι ένα άτομο που δεν σε κουράζει και ακολουθεί τα βήματά σου πιο εύκολα.

Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει συστηματική δουλειά η οποία κατά κάποιο τρόπο σε καθηλώνει και δεν μπορείς να ανοιχτείς σε κάτι άλλο. Κατά βάθος φιλοδοξείς για κάτι παραπάνω αλλά προτίμησε προς το παρόν να κρατήσεις γερά αυτό που έχεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Υπάρχουν άτομα γύρω σου που σε γεμίζουν ανασφάλειες με τα δικά τους θέματα που μάλλον σε επηρεάζουν και βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που δεν σου αρέσει. Όμως τα συναισθήματά σου είναι πολύ έντονα και αυτό σε βοηθάει να κατανοείς περισσότερο την δική σου πραγματικότητα.

Ερωτικά: Το ενδιαφέρον που δείχνεις για τον Καρκίνο σε προτρέπει να κάνεις δηλώσεις οι οποίες θα φανούν πολύ ακραίες για τον χαρακτήρα σου. Αλλά εσένα σου πάει οτιδήποτε ξεχωριστό και διαφορετικό γιατί νιώθεις ανάλαφρα, οπότε μην φοβάσαι. Από την άλλη δείχνοντας τα συναισθήματά σου ο Σκορπιός μπορεί να βρεθεί πιο κοντά σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις οπωσδήποτε να προστατέψεις τα κεκτημένα σου για αυτό μπορεί να πάρεις το θάρρος να ζητήσεις από τα άλλα άτομα αυτό που θέλεις ή ακόμα και τα χρήματά σου που δεν έχεις πάρει ακόμα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχεις καταλάβει ότι για να γίνουν πράγματα και να προχωρήσεις δεν πρέπει με τίποτε να σπαταλάς τον χρόνο σου εξαιτίας κάποιων που έχουν τη δύναμη να σε παρασέρνουν συναισθηματικά. Για αυτό σήμερα θα έρθεις πιο κοντά με τα άτομα που αγαπάς επειδή θα τους δείξεις τα αληθινά σου συναισθήματα. Ο Καρκίνος αν είναι μέλος της οικογένειάς σου θα σε κάνει να νιώσεις ότι τα κατάφερες μαζί του.

Ερωτικά: Έχεις ανάγκη να προστατέψεις τα συναισθήματά σου για αυτό μπορεί να είσαι ντροπαλός/η ή να μην ανοίγεις τελείως τα χαρτιά σου απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κυρίως σε Αιγόκερω ή Υδροχόο. Ίσως φαίνεται ότι ασχολείσαι περισσότερο με τον εαυτό σου αλλά αυτό δεν ισχύει.

Οικονομικά & Καριέρα: Αναγκαστικά χρειάζεσαι την γνώμη και την στήριξη κάποιων ατόμων για να τελειώσεις μια δουλειά που θέλεις αλλά αυτό μπορεί να σου κοστίσει σε χρόνο και σε χώρο. Για αυτό να προσέξεις από πού θα ζητήσεις την βοήθεια. Με τον Παρθένο μπορεί να βρεθείτε πολύ κοντά σε συνεργασία

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook