Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 1 Νοεμβρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-σάββατο-1-νο-178392

zodiaΜάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας. Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις…

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Αφήνεις πίσω σου κάποιες αρνητικές σκέψεις και ο λόγος είναι ότι θα βρεθείς με θετικά άτομα τα οποία θα σε παροτρύνουν να δεις τα πράγματα αλλιώς. Επειδή είσαι σε φάση πολύ δυναμική μπορεί να μην συμβιβάζεσαι με τα απλά και να αναζητάς τα πολύπλοκα.

Ερωτικά: Επειδή υπάρχει κάτι πολύ βαθύ από το παρελθόν που σε ενοχλεί και δεν μπορείς να το διαχειριστείς, μάλλον θα το καλύψεις και θα δείξεις ένα πρόσωπο ευχάριστο και περισσότερο φιλικό αντί να το φανερώσεις που πιθανόν θα σε βοηθήσει περισσότερο.

Οικονομικά & Καριέρα: Οι σκέψεις που κάνεις για συνεργασίες έχουν κάτι καλό να σου δώσουν αλλά το μυστικό είναι πως θα δεις εσύ αυτή την κατάσταση. Μπορεί οι συνεργάτες σου να σ’ εμπιστεύονται και να θέλουν να βγεις μπροστά ακόμα και σαν αρχηγός, αλλά εσύ το σκέφτεσαι γιατί οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις πολλά στο κεφάλι σου γιατί βλέπεις ότι δεν ασχολείσαι μόνο με τα δικά σου θέματα αλλά και με των άλλων και αυτό είναι που σε κουράζει. Οι προσπάθειες σου όμως θα πιάσουν τόπο γιατί το μοίρασμα δεν είναι και τόσο κακό για σένα, αφού αποκτάς εμπειρίες και συγχρόνως νέους φίλους. Ένα ηλικιωμένο πρόσωπο πιθανόν να σε εκνευρίσει με τις απαιτήσεις του.

Ερωτικά: Απομακρύνεσαι ή νιώθεις ψυχρότητα απέναντι στον Σκορπιό ή Υδροχόο και πιθανόν να είναι μέσα στο μυαλό σου κάποια πράγματα και μπορεί να υπερβάλλεις. Πριν κάνεις το οτιδήποτε, βεβαιώσου ότι έχεις δίκιο.

Οικονομικά & Καριέρα: Τα οικονομικά σου συμφέροντα επιβάλουν να χειριστείς τις υποθέσεις σου ατομικά, ενώ οι εξωτερικές περιστάσεις δείχνουν ότι χρειάζεται να κινηθείς σε ομαδικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η αναφορά που κάνεις για τα δικά σου άτομα σου δημιουργεί μια οικειότητα την οποία έχεις ανάγκη για να ανοίξεις πόρτες, κυρίως κοινωνικές αλλά και σε μια ομάδα που έχει γνώσεις και θέλεις οπωσδήποτε να εισχωρήσεις. Μην μπλοκάρεις αν υπάρχουν και μεγαλύτερα άτομα στον χώρο σου. Εσύ άνετα μπορείς να ανταπεξέλθεις.

Ερωτικά: Δεν σου αρέσει να δεσμεύεσαι ούτε από τα λόγια σου, ούτε από τις πράξεις σου γιατί έχεις ανάγκη ένα είδος ελευθερίας και κυρίως ατομικής κυριαρχίας απέναντι σε οποιονδήποτε πάει να σε καλουπώσει. Για αυτό μπορεί να αντιδράς με έναν Αιγόκερω που με τον τρόπο του σε ωθεί να ακολουθήσεις τα δικά του θέλω. Με τον Υδροχόο μπορεί να αρχίσεις μια φιλική σχέση.

Οικονομικά & Καριέρα: Σχετίζεσαι με άτομα που θέλουν να δουλέψουν ομαδικά πάνω σε ένα συγκεκριμένο έργο, όμως μπορεί να υπάρχουν αντιδράσεις από κάποιο συγκεκριμένο που νομίζει ότι τα ξέρει όλα και θα κοντραριστείς μαζί του. Δεν χρειάζεται να βγεις από το παιχνίδι επειδή σε σπρώχνει ένα πρόσωπο. Εσύ διατήρησε τις ιδέες σου και τον αυθορμητισμό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η καθημερινότητα μπορεί να έχει ιδιαίτερο νόημα για σένα γιατί θα πρέπει να αναγνωρίσεις ένα διαφορετικό τρόπο να δεις τα πράγματα γύρω σου. Η άλλη οπτική γωνία είναι αυτό που χρειάζεσαι για να μην παιδεύεσαι μέσα σε σχήματα κατεστημένα. Οι εναλλακτικές θεραπείες αλλά και οποιαδήποτε μορφή ενέργειας θα σε βοηθήσει να καταλαγιάσεις το στρες σου.

Ερωτικά: Η φιλική συμπεριφορά ενός ατόμου που βρίσκεσαι πολύ κοντά σου μπορεί να σε προβληματίζει γιατί εσύ περιμένεις άλλες κινήσεις από την πλευρά του και άλλες κάνει. Μην το παίρνεις όμως σαν απόρριψη γιατί αυτόν τον τρόπο έχει διαλέξει να σε πολιορκήσει. Με τον Σκορπιό μπορεί να έχεις κόντρες και πιθανόν να ευθύνεται ένα φίλος που ανακατεύτηκε στην σχέση σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Η προσφορά που υπάρχει για μια συνεργασία μπορεί να μην είναι συμφέρουσα, γι’ αυτό, αν δεν πάρεις αυτά που αξίζεις, δεν θα συμμετέχεις καθόλου.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου θα υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα για σένα γιατί θα έχεις μια στενότερη σχέση με συγγενείς και με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα σε θέματα τέχνης, ομορφιάς ή αρμονίας. Με το σκεπτικό ότι κινείσαι και για τα συμφέροντα των άλλων θέλεις να ανοιχτείς για να πέσουν οι μάσκες και τα ταμπού.

Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε ένα γενικό κλίμα αισιοδοξίας, χωρίς όμως να ξεχνάς ότι υπάρχει και κάτι πολύ βαθύ που δεν σε αφήνει να χαρείς ή να βιώσεις αυτά που θέλεις με την άνεσή σου. Εσύ συνεχίζεις να επιζητάς τη συντροφικότητα και να μοιραστείς και τα καλά και τα κακά.

Οικονομικά & Καριέρα: Η συνιδιοκτησία ή η στενή συνεργασία δε σε γεμίζει και τόσο, γιατί θέλεις να είσαι το επίκεντρο, όμως υπάρχει ένα πρόσωπο που μπορεί να σε πείσει και αυτό μόνο ένας Υδροχόος θα το κάνει. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο ίσως μπλοκάρουν τα σχέδια σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε ένα κλίμα πολύ ανοικτό που μπορείς και επικοινωνείς με πολλούς. Αυτό δεν σου αρέσει συνήθως γιατί σε κουράζει να είσαι συνέχεια με κόσμο αλλά σήμερα θα αλλάξεις και σίγουρα κάτι καλό θα σε περιμένει.

Ερωτικά: Η επιφανειακή επαφή δεν σου αρέσει καθόλου γιατί έχεις βαθιά συναισθήματα και δεν παίζεις με κανένα, ούτε και φιλικά, αν δεν το νιώθεις. Στον Υδροχόο ίσως δηλώσεις ότι δεν είσαι έτοιμος/η ακόμα να κάνεις κάτι μαζί του γιατί μπορεί να περιμένεις και ένα Καρκίνο.

Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι συμβουλές και γνώμες πολλών ατόμων για να καταλήξεις πως πρέπει να παρουσιάσεις κάτι που είναι στη δικαιοδοσία σου. Πιθανόν να έχεις ανάγκη από κόσμο και στήριξη.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Υπάρχει αρμονία στην σκέψη και στην πράξη και αυτό σίγουρα θα σου δημιουργήσει μια όμορφη ισορροπία. Αν επιλέξεις σήμερα να αγοράσεις ρούχα θα παρατηρήσεις ότι κινείσαι με στόχο το γούστο και την ποιότητα.

Ερωτικά: Μπορείς και ανέχεσαι ένα πρόσωπο που έχει τα δικά του καπρίτσια. Ο λόγος είναι ότι έχεις διάθεση να συμβιβάσεις πολλά για να μην υπάρχει ένταση και δυσκολία. Το άτομο αυτό μπορεί να είναι Υδροχόος και να σου αρέσει τόσο πολύ, ώστε να βάζεις ένα πέπλο μπροστά σου για να μην διακρίνεις αυτά που δεν θέλεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλές ιδέες που προσπαθείς να βάλεις σε πράξη και θα τα καταφέρεις, αρκεί να μην παρασύρεσαι από άτομα που δεν εξυπηρετούν το συμφέρον σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις μια ένταση και πιθανόν να είσαι και αρκετά θυμωμένος/η γιατί δεν σου αρέσει να σε καταπιέζουν ή να σου λένε τι ακριβώς πρέπει να κάνεις για να είσαι αντάξιος/α των περιστάσεων.

Ερωτικά: Προσπαθείς να δείξεις ότι ανέχεσαι ακόμα και τα πιο τρελά πράγματα που μπορεί να κάνει ο Υδροχόος αλλά μάλλον θα σκεφτείς ότι όλα έχουν ένα όριο και να σταματήσεις εκεί.

Οικονομικά & Καριέρα: Μην σκοτίζεσαι και πολύ για αγορές που δεν έχεις κάνει γιατί ξεσηκώνεσαι και τελικά οι επιθυμίες σου δεν καταλαγιάζουν πολύ εύκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια καλή φάση γιατί βλέπεις ότι όπου και να πας έχεις συμπάθειες και αυτό σίγουρα κάνει καλό στην ψυχολογία σου. Η ιδανική για σένα περίπτωση είναι να ζεις με φίλους χωρίς να έχετε πολλές υποχρεώσεις και να υπάρχει ελευθερία και ανεξαρτησία.

Ερωτικά: Απευθύνεσαι στην ποιότητα του ατόμου που είστε μαζί για αυτό επικαλείσαι ανώτερες θεωρίες και φιλοσοφίες ώστε να καταλάβεις περισσότερο αν σου ταιριάζει ή όχι. Επειδή είσαι στην φάση που επικρατεί και η δεύτερη σκέψη, μπορεί να μην δείχνεις τα αληθινά σου συναισθήματα αλλά πιθανόν κάτι να σε σπρώχνει να το κάνεις άμεσα.

Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν άτομα που πιστεύουν σ’ εσένα και φροντίζουν να σε δέχονται όπως είσαι για να μη χαλάσουν τη μαγική συνεργασία που έχεις μαζί τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η ταύτιση με άτομα που σε βγάζουν έξω από τα καλούπια πιθανόν να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ακόμα και κάποιες φοβίες που έχεις. Η κοινωνική πρόνοια και κυρίως η βοήθεια που θα προσφέρεις σε ευάλωτα άτομα είναι πιθανόν αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις ότι δίνεις κάτι παραπάνω από άλλους.

Ερωτικά: Η υποκειμενική γνώμη ενός Λιονταριού ή ενός Υδροχόου δεν σου είναι και τόσο ευχάριστη γιατί βλέπεις ότι δεν ταιριάζεις. Θέλεις κάτι πιο τρυφερό και ευαίσθητο που θα σε κάνει να νιώθεις ο εαυτός σου αλλά τελικά το θεωρείς μοιραίο και δεν γίνεται να μην υποκύψεις. Με τον Ζυγό βρίσκεσαι σε μια φάση ανταγωνισμού και χρειάζεστε περισσότερο συντροφικότητα για να μην απομακρυνθείτε μεταξύ σας.

Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή θέλεις να κάνεις πραγματικότητα αυτά που έχεις σκεφτεί, καλό είναι να συμβουλεύεσαι κι άλλα άτομα, που ίσως δε σου ταιριάζουν αλλά είναι χρήσιμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η σκέψη σου θα βρει ανταπόκριση στα συναισθήματα σου και αυτό είναι που θα σε κάνει να κινηθείς άνετα και με αυτοπεποίθηση. Ένα γηραιό ή ώριμο πρόσωπο μπορεί να μην συμφωνεί με τον τρόπο που σκέφτεσαι και κινείσαι αλλά στην προκειμένη φάση δεν θέλεις κανένα κριτή που σου εμποδίζει ακόμα και την προσωπική σου έκφραση.

Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε μια δύσκολη διαδρομή γιατί αντιμετωπίζεις τα φαντάσματα του παρελθόντος και πρέπει να αποφασίσεις αν θέλεις να τα ξεφορτωθείς ή όχι. Παρόλα αυτά υπάρχει αισιοδοξία μέσα σου για την προσωπική σου ζωή και αυτό σε σώζει.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλές υποθέσεις ανοικτές και ενώ προσπαθείς να τις κλείσεις όλο και κάτι βγαίνει από τα παλιά που σε αναστατώνει. Η σχέση με κάποια άτομα που συνεργάζεσαι καιρό μαζί τους δεν σε εμποδίζει να κάνεις νέα ανοίγματα γιατί τώρα τα χρειάζεσαι.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι συνέχεια σε μια αναστάτωση και κυρίως στις συγγενικές σχέσεις που μπορεί να εκκρεμεί ένα κληρονομικό θέμα και αυτό να απορροφά τελείως την ενέργειά σου. Όμως θα καταλάβεις στο τέλος ότι χρειάζεσαι και λίγο χρόνο για τον εαυτό σου οπότε θα κάνεις κάτι καλό για σένα.

Ερωτικά: Θα μπεις στον πειρασμό να επικοινωνήσεις με ένα εξαφανισμένο Λιοντάρι και επειδή θα αναλάβεις την ευθύνη των κινήσεων σου δεν θα νοιάξει πολύ, αν τελικά δεν απαντήσει στην ώρα του ή δεν εμφανιστεί καθόλου.

Οικονομικά & Καριέρα: Όσο παραμελείς αυτά που θέλεις να κάνεις τόσο σε αφήνουν κι αυτά. Πρέπει να συμβιβάσεις τις πράξεις κάποιων ατόμων με τις δικές σου ενέργειες και σίγουρα θα τα καταφέρεις γιατί τον τελευταίο καιρό μαθαίνεις από διπλωματία.

Πηγή: astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook