Τον σταμάτησαν για έλεγχο και… 32χρονος Χανιώτης με σχεδόν 6 κιλά κάνναβης

τον-σταμάτησαν-για-έλεγχο-και-32χρονος-209706

IMG_3299Τον σταμάτησαν για έλεγχο και έπιασαν λαβράκι! Αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων συνέλαβαν 32χρονο Χανιώτη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και έναν ακόμα 67χρονο για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ κατασχέθηκαν, περισσότερα από 5 κιλά και 700 γραμμάρια κάνναβη και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθησαν, χθες (31.01.2015) το μεσημέρι, στα Χανιά, 32χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και 67χρονος ημεδαπός, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες (31.01.2015) το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε έλεγχος, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οδηγούμενο, από τον 32χρονο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο, εννέα (9) φυσίγγια και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Όπως προέκυψε το εν λόγω όπλο είχε παραχωρηθεί από τον 67χρονο, στον 32χρονο.

Ακολούθησε, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, έρευνα στην κοινή οικία του 32χρονου και του 67χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, εννέα (9) αυτοσχέδιες συσκευασίες, περιέχουσες συνολική ποσότητα κάνναβης 1.310 γραμμάριων και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και την διενεργηθείσα προανάκριση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, πραγματοποιήθηκε σήμερα (01.02.2015) τα ξημερώματα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, έρευνα σε οικία συγγενικού προσώπου του 32χρονου, όπου κατά τη διάρκεια αυτής βρέθηκαν, ως παρανόμως κατεχόμενα (από τον 32χρονο) και κατασχέθηκαν :

• συνολική ποσότητα κάνναβης 4 κιλών και 380 γραμμαρίων,

• τρείς (3) αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ακόμη 30 γραμμάρια κάνναβη,

• δέκα (10) φυσίγγια πολεμικού όπλου και

• δύο (2) μαχαίρια.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook