Το «δώρο» του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για τα γενέθλια της ΟΝΝΕΔ | Photo

το-δώρο-του-κωνσταντίνου-μητσοτάκη-180957

mitsotakisΠολύ συχνή παρουσία στα social media έχει ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης,ο οποίος «ανασύρει» φωτογραφίες από το παρελθόν, θυμίζοντας με αυτόν τον τρόπο σημαντικές στιγμές της πολιτικής του πορείας.

Αυτή τη φορά, με αφορμή τα 40 χρόνια από την ίδρυση της ΟΝΝΕΔ, ο κ. Μητσοτάκης ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία από το πρώτο συνέδριο των νεολαίων το 1987, η οποία συνοδεύεται από το σχόλιό του:

onned_mitsotakis«Υπό την αρχηγία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, θεσπίστηκε για πρώτη φορά η εκλογή του Προέδρου της Οργάνωσης από την εκατονταμελή Κεντρική Επιτροπή, ενώ μέχρι τότε διοριζόταν από τον Πρόεδρο του κόμματος. Το πρώτο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, με κεντρικό σύνθημα «Κάνουμε το Όραμα πράξη», πραγματοποιήθηκε 6-8 Μαρτίου 1987 στο ξενοδοχείο Caravel στην Αθήνα, σε μια κομβική εποχή για την οργάνωση και σηματοδότησε την απαρχή της κυριαρχίας της στο φοιτητικό και το νεολαιίστικο κίνημα. Άλλωστε στις φοιτητικές εκλογές του Μαρτίου 1985, η ΔΑΠ ΝΔΦΚ βγαίνει για πρώτη φορά πρώτη δύναμη στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Με τον τρόπο αυτό η οργάνωση εξέλεξε για πρώτη φορά την ηγεσία της και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πέτυχε την πολιτική ανανέωση και τον οργανωτικό εκσυγχρονισμό του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ.»

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook