Το κρητικό τραπέζωμα της Ολγας σε 20 «γαλάζιους» βουλευτές

το-κρητικό-τραπέζωμα-της-ολγας-σε-20-γα-187066

olgaΗ υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, έχει αποδείξει και με το παραπάνω ότι είναι εξπέρ στη φιλοξενία, καταγράφοντας νούμερα ρεκόρ στην προσέλευση τουριστών.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, απέδειξε ότι είναι και εξαιρετική πολιτική οικοδέσποινα, παραθέτοντας δείπνο σε περίπου 20 βουλευτές της ΝΔ στην κρητική ταβέρνα «Ραέτι», στους Αμπελόκηπους.

Μεταξύ των προσκεκλημένων εντοπίστηκαν οι Αδωνις Γεωργιάδης, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Κώστας Κλειτσιώτης, Ελένη Μακρή, Αννα Μάνη, Μάξιμος Σενετάκης, Κώστας Αρβανιτόπουλος, Χρήστος Κέλλας, Ανδρέας Μαρίνος, Γιάννης Καράμπελας, Απόστολος Βεσυρόπουλος, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και Μαρία Αντωνίου.

Το μενού περιελάμβανε πλούσιους κρητικούς μεζέδες, αλλά και την πολιτική επικαιρότητα, με τα… στοιχήματα για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας να μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

Ωστόσο, έντονη ανησυχία εκφράστηκε από ορισμένους βουλευτές για το ενδεχόμενο να «στραβώσουν» οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα και πολύ περισσότερο για την πιθανότητα να κληθούν να ψηφίσουν νέο επώδυνο πακέτο μέτρων, με το δίλημμα «ή ψηφίζετε ή πτωχεύουμε».

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook