Υπό κατάληψη το δημαρχείο Χανίων | Photos

υπό-κατάληψη-το-δημαρχείο-χανίων-photos-173116

???????????????????????????????Στην κατάληψη του δημαρχείου Χανίων προχώρησαν σήμερα οι εργαζόμενοι του δήμου στο πλαίσιο της υλοποίησης της απόφασης του Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. που ελήφθη στη συνεδρίασή του την Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014, και όρισε την ΤΡΙΤΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ως «ΗΜΕΡΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ».

???????????????????????????????Η κατάληψη ξεκίνησε στις 10 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι τη 1 το μεσημέρι.

Το παρόν στην σημερινή κινητοποίηση στο δήμο Χανίων έδωσαν εκπρόσωποι κομμάτων ενώ τη συμπαράσταση του στον αγώνα των εργαζομένων εξέφρασε και ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας.

Σε σχετική ανακοίνωση της ΠΟΕ ΟΤΑ αναφορικά με τις σημερινές κινητοποιήσεις σημειώνονται μεταξύ άλλων τα παρακάτω:

???????????????????????????????«Με αφορμή την ανάληψη από την 1 Σεπτεμβρίου 2014 των καθηκόντων των νέων Δημοτικών Αρχών επιδιώκουμε την σύγκλιση ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου θα αναλύσουμε στους αιρετούς τα προβλήματα των εργαζομένων και του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και θα καταθέσουμε το πλαίσιο των αιτημάτων και των διεκδικήσεων μας.

???????????????????????????????Πολύτιμο εργαλείο στην παρέμβαση αυτή θα είναι η οριστική μελέτη του Κοινωνικού Πολύκεντρου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με θέμα: «Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση: Τα οικονομικά της, η εκχώρηση αρμοδιοτήτων της και οι επιπτώσεις στο ανθρώπινο δυναμικό και στα Δημόσια αγαθά», που θα σας αποσταλεί τις επόμενες ημέρες, ώστε να διευρυνθεί το μέτωπο εργαζομένων και αιρετών απέναντι στις διαλυτικές πολιτικές της συγκυβέρνησης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.»

 

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook