Φάκελος οργασμός: Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο…

φάκελος-οργασμός-δεν-θέλει-κόπο-θέλει-231081

zeygari4Μπορεί να σου φαίνεται απίστευτο το να έχεις πολλαπλούς οργασμούς, όμως τελικά μπορεί να το πετύχεις αρκεί να ακολουθήσεις μερικά απλά βήματα!

Ο γυναικείος οργασμός είναι σίγουρα πιο δύσκολος στην επίτευξή του από τον ανδρικό, ωστόσο μία γυναίκα μπορεί πιο γρήγορα να πετύχει πολλαπλούς οργασμούς, τη στιγμή που ο σύντροφός της θα έχει πετύχει τον πρώτο του.

#Ακόμα και αν σου φαίνεται περίεργο, ένας δονητής μπορεί να σε βοηθήσει να μάθεις περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σου. Πειραματίσου μέχρι να δεις ποιο ακριβώς σημείο είναι αυτό που σε ερεθίζει. Αν δε θες να χρησιμοποιήσεις δονητή, μπορείς να πειραματιστείς με τον φίλο σου. Πες του κάποια μέρα να κάτσετε και να βάλετε ως στόχο να βρείτε τον τρόπο για να έχεις πολλαπλούς οργασμούς. Αν σε βοηθήσει, τότε μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει και αυτός, από τη δική σου ευχαρίστηση.

#Κάνε την άσκηση Κέγκελ. Η συγκεκριμένη άσκηση είναι πολύ απλή και μπορείς να την κάνεις πολλές φορές μέσα στη μέρα σου όπου και αν είσαι. Με την Κέγκελ θα αυξηθεί η ροή του αίματος στο συγκεκριμένο σημείο, θα γίνει πιο στενή η περιοχή, και οι οργασμοί σου θα είναι πολύ πιο έντονοι.

#Άλλαξε τον τρόπο που βλέπεις το σεξ! Πρέπει να αλλάξεις τελείως τη ρουτίνα σου, αν θες να γευτείς του πολλαπλούς οργασμούς. Μην κάνεις συνέχεια τα ίδια και τα ίδια στο κρεβάτι, δοκίμασε διαφορετικές στάσεις, φέρε ερωτικά βοηθήματα στο παιχνίδι, και βάλε υψηλά standars. Θυμήσου πως ό,τι σκέφτεσαι αυτό παίρνεις.

Ο οργασμός είναι ένα από τα πιο ωραία συναισθήματα που μπορείς να νοιώσεις. Μην τον καταπιέζεις και άσε τον εαυτό σου ελεύθερο να νοιώσει όπως θα έπρεπε να νοιώθει κάνοντας σεξ!

faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook