Φιλικό «ξεμπούκωμα» | Πλατανιάς – Επισκοπή 4 – 1

φιλικό-ξεμπούκωμα-πλατανιάς-επισ-186754

platanias_goalΟ Πλατανιάς διατηρήθηκε σε φόρμα κερδίζοντας το Σάββατο το απόγευμα την Επισκοπή σε φιλικό αγώνα που έγινε στο Μάλεμε με σκορ 4-1. Στα θετικά ότι αγωνίστηκαν οι Μιλούνοβιτς και Γουνδουλάκης μετά από πολύ καιρό, ωστόσο ο δεύτερος λίγο μετά την είσοδό του στο παιχνίδι αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους.

Το σκορ για τον Πλατανιά άνοιξε στο 28ο λεπτό ο Τσοντάκης με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από σέντρα του Αποστολόπουλου και ασίστ του Τόρες, ενώ στο 31’ ο Πλατανιάς έφτασε σε ένα δεύτερο γκολ, με τον Ισπανό φορ αυτή τη φορά να «τελειώνει» τη φάση μετά από κλέψιμο του Φιγκέιρα και εξαιρετική πάσα στον κενό χώρο.

Στο 38’ ήταν η σειρά του Αποστολόπουλου να χριστεί σκόρερ, σημειώνοντας το 3-0 με εξαιρετικό σουτ από πλάγια θέση, από το ύψος της μεγάλης περιοχής, για να σημειωθεί στο 55’ το 4-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τόρες, το οποίο κέρδισε ο Γιακουμάκης.

Η Επισκοπή έφτασε στο τελικό 4-1 στο 76′ με τον Σπανό ενώ ο Πλατανιάς είχε δοκάρι στο 80’ με τον Γιακουμάκη.

Για τον Πλατανιά αγωνίστηκαν ο Δημήτρης Κοκονάκης, ο οποίος προέρχεται από την Κ20 και ο Νίκος Χαλκιαδάκης, ο οποίος προπονείται από την αρχή της περιόδου με την πρώτη ομάδα. Επίσης, για τους «ερυθρόλευκους» δεν αγωνίστηκαν οι Ιτούα, Κουλιμπαλί (επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες), Γκσπούρνινγκ, Ευθυμάκης, Περιστερίδης, Μαχαμάτ, Ναζλίδης, Νέπλιακ και Σέχου.

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά (69′ Κοκκαλάς), Αποστολόπουλος (60′ Ντεντάκης), Αγκιλέρα (46′ Κοκονάκης), Δημήτρης (46′ Μπανανά), Ζαραδούκας (46′ Ζουμπουλάκης), Τέτε (46′ Μενδρινός), Φιγκέιρα (69′ Χαλκιαδάκης), Τσοντάκης (46′ Τσουράκης), Τζίλβαν (46′ Γιακουμάκης), Μπεριάν (69′ Μιλούνοβιτς), Τόρες (60′ Γουνδουλάκης).

Επισκοπή (Κώστας Ανυφαντάκης): Κελαϊδής (56′ Νικηφόρος), Μανουσάκης (56′ Τζανάκης), Λάμπρου (71′ Φοβάκης), Βουρβαχάκης, Μποτωνάκης (46′ Μαραθιανός), Πυθαρούλης (71′ Λιονάκης), Δουμάνης (82′ Κραβαρίτης), Βιτώρος (38′ λ.τ. Τριχάκης), Βιγιαφάνε (56′ Πετράκος), Νικόλτσης (64′ Σπανός), Ράντοβιτς (64′ Δρακάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook