Φιλορώσοι έκλεψαν και χρησιμοποίησαν τις πιστωτικές κάρτες από τα θύματα του Boeing

φιλορώσοι-έκλεψαν-και-χρησιμοποίησα-159191

boeing-kartes-660Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τα όσα έγιναν στον τόπο της τραγωδίας μετά τη συντριβή του Boeing των μαλαισιανών αερογραμμών. Μετά από τις φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα και έδειχναν έναν φιλορώσο αυτονομιστή να κλέβει τη βέρα από νεκρό επιβάτη της πτήσης τώρα ήρθε να προστεθεί και η μαρτυρία μίας γυναίκας που έχασε τον σύζυγό της στη συντριβή, η οποία αναγκάστηκε να ακυρώσει τις πιστωτικές του κάρτες γιατί άγνωστοι τις χρησιμοποίησαν λίγες ημέρες μετά την κατάρριψη του αεροπλάνου.

Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail η σύζυγος του Νοτιοαφρικανού πιλότου ελικοπτέρου Cameron Dalziel που έχασε τη ζωή του στη μοιραία πτήση MH17 ενημερώθηκε πως οι πιστωτικές κάρτες του άνδρα της χρησιμοποιήθηκαν για αγορές στην Ουκρανία μετά από τη συντριβή του αεροσκάφους. Μάλιστα αυτό το επιβεβαίωσε και ο αδερφός της, ο οποίος είπε πως μέρες μετά την πτώση του αεροπλάνου, έγιναν οικονομικές συναλλαγές από το λογαριασμό του συζύγου της.

kartes-1Και οι πληροφορίες για την βεβήλωση των νεκρών επιβατών της πτήσης MH17 δεν σταματούν εκεί αφού υπάρχουν καταγγελίες πως οι αυτονομιστές, που είχαν υπό τον έλεγχο τους το σημείο της συντριβής, όχι μόνο λεηλάτησαν τις αποσκευές των θυμάτων κλέβοντας προσωπικά αντικείμενα, αλλά άρπαξαν ακόμα και τα κινητά τους τηλέφωνα, έχοντας το θράσος να απαντούν στις κλήσεις που έκαναν συγγενείς που αδυνατούσαν να πιστέψουν την τραγωδία.

kartes-3Μάλιστα όπως αναφέρει ο Ουκρανός κυβερνητικός αξιωματούχος Anton Gerashchenko μετά από τη λεηλασία των πολύτιμων αντικειμένων που είχαν οι επιβάτες, οι αυτονομιστές άρπαξαν ακόμα και κομμάτια αλουμινίου από τα συντρίμμια του αεροσκάφους, καθώς είναι πολύ ακριβό και η πώληση τους θα τους επέφερε αρκετά χρήματα.

kartes-4Ωστόσο εντύπωση προκαλεί και η διαταγή 432 που αναφέρει στα ρωσικά όσοι στρατιώτες βρέθηκαν στο σημείο της συντριβής του Boeing και έχουν στην κατοχή τους προσωπικά αντικείμενα των επιβατών θα πρέπει να τα παραδώσουν έως τις 23 Ιουλίου στο ταμείο Άμυνας της χώρας». Τη διαταγή την υπογράφει ο διοικητής των αυτονομιστών στρατηγός Igor Strelkov.

kartes-6

kartes-7Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook